Sådan virker “For you” i Apple Music

0

Apple Music fokuserer på personlige foreslag i sektionen “For You”. Læs her hvordan det fungerer.

Apple Music
Apple Music

Apple har i sin nye streamingtjeneste, Apple Music, fokuseret på at give brugerne meget personlige foreslag til musik, der kunne være interessante for brugerne. Det har de gjort for at differentiere sig fra resten af feltet, og selvom andre tjenester også har den funktion, skulle Apple arbejde meget hårdt på, at gøre det så præcist som muligt.

Ifølge Apple, har de eksperter til at håndplukke forskellige sange, artister og albums, baseret på hvad du lytter til og hvad du synes godt om. Lige præcis dette er hvad der skulle gøre “For You” sektionen så god.

“For You” skulle kunne give bedre foreslag over tid. Jo mere du har synes godt om en sang, album eller artist, jo mere præcise forslag. Det vides det ikke præcist, hvordan du får den bedste udnyttelse af funktionen.

Ifølge en talsmand fra The Loop, som har snakket direkte med Apple omkring denne “Synes godt om” funktion, skulle enhver sang som bliver spillet fra Beats 1, en playliste, eller noget helt tredje, kunne blive liked ved at trykke på hjerte-ikonet. På enhver sang der spilles via Apple Music, virker denne funktion ligeledes.

Apple har flere tricks i ærmet

Du kan trykke på stjernen inde i et nummer, og derved vælge at skulle spille flere sange som den du lytter til, eller færre – hvis du lytter til de musikstream-radiostation Apple Music tilbyder. Dette valg vil ikke gå ud over dine forslag i “For You” sektionen, men derimod kun har indflydelse på de musik-radiostationer, der bliver foreslået til dig.

På appen i iOS 8.4 skulle du kunne vælge, at du ikke kan lide det foreslag, som Apple kommer med, og på den måde give en endnu mere skræddersyet “For You” sektion. Dette virker endnu ikke i Mac versionen.

40 procent har opgraderet til Apple Music og iOS 8.4

Mere til historien

Den tre måneders gratis prøveperiode, skulle give mere end rigeligt tid for eksperterne, til at give dig foreslag, som skulle falde i din smag.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer