Sådan virker “For you” i Apple Music

Apple Music fokuserer på personlige foreslag i sektionen “For You”. Læs her hvordan det fungerer.

Apple Music

Apple Music

Apple har i sin nye streamingtjeneste, Apple Music, fokuseret på at give brugerne meget personlige foreslag til musik, der kunne være interessante for brugerne. Det har de gjort for at differentiere sig fra resten af feltet, og selvom andre tjenester også har den funktion, skulle Apple arbejde meget hårdt på, at gøre det så præcist som muligt.

Ifølge Apple, har de eksperter til at håndplukke forskellige sange, artister og albums, baseret på hvad du lytter til og hvad du synes godt om. Lige præcis dette er hvad der skulle gøre “For You” sektionen så god.

“For You” skulle kunne give bedre foreslag over tid. Jo mere du har synes godt om en sang, album eller artist, jo mere præcise forslag. Det vides det ikke præcist, hvordan du får den bedste udnyttelse af funktionen.

Ifølge en talsmand fra The Loop, som har snakket direkte med Apple omkring denne “Synes godt om” funktion, skulle enhver sang som bliver spillet fra Beats 1, en playliste, eller noget helt tredje, kunne blive liked ved at trykke på hjerte-ikonet. På enhver sang der spilles via Apple Music, virker denne funktion ligeledes.

Apple har flere tricks i ærmet

Du kan trykke på stjernen inde i et nummer, og derved vælge at skulle spille flere sange som den du lytter til, eller færre – hvis du lytter til de musikstream-radiostation Apple Music tilbyder. Dette valg vil ikke gå ud over dine forslag i “For You” sektionen, men derimod kun har indflydelse på de musik-radiostationer, der bliver foreslået til dig.

På appen i iOS 8.4 skulle du kunne vælge, at du ikke kan lide det foreslag, som Apple kommer med, og på den måde give en endnu mere skræddersyet “For You” sektion. Dette virker endnu ikke i Mac versionen.

40 procent har opgraderet til Apple Music og iOS 8.4

Mere til historien

Den tre måneders gratis prøveperiode, skulle give mere end rigeligt tid for eksperterne, til at give dig foreslag, som skulle falde i din smag.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram