Apple Music kommer tæt på Spotify i 2016

2

Ved udgangen af 2016 vil Apple Music og Spotify komme til at lægge side om side på brugerantallet.

Apple Music
Apple Music

Apples musiktjeneste Apple Music kommer i 2016 tæt på Spotifys nuværende antal af betalende brugere, forudser Mark Mulligan, der er en anderkendt analytiker inden for musikindustrien, skriver Music Business Worldwide.

Ifølge prognoserne fra Mark Mulligan vil Apple Music ved slutningen af 2016 runde et total brugerantal på 20 millioner, hvilket bringer dem helt op på siden af Spotify, der aktuelt ligger på omkring 20 millioner betalende brugere.

Apple Music er klar til Android

I oktober offentliggjore Apples CEO Tim Cook, at tjenesten var oppe på 6,5 millioner brugere. Det tal mener analytikeren er steget til 8 millioner på nuværende tidspunkt.

Analytikeren understreger, at de præcise tal kan variere alt efter hvilke kampagner selskaberne kører på produkterne. Eksempelvis er Spotify her sidst på året ude med en stor værgekampagne, og nogle af de Apple Music brugere, der har prøvet tjenesten gratis i tre måneder, kan have fortsat abonnementet ved et uheld, fordi de ikke har fået afmeldt den automatiske betaling i tide.

På relativt kort tid er Apple Music gået fra ingen brugere, til at være nummer to på markedet.

Tip: Sådan opsiger du Apple Music

Spotifys tilbud til nye kunder lyder på tre måneders premium-abonnement for kun 9 kroner.

Der findes en række alternativer til Apple Music og Spotify. F.eks. Tidal som også er på markedet i Danmark. Senest har kunderne hos teleselskabet Bibob fået tilbudt Tidal-tjenesten.

Mere til historien

Apple Music er netop blevet tilgængelig på Sonos højtalersystemet, men ind til videre kun i en betaversion.

Læs også
Adele: Streaming er fremtiden, men er ligeglad

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer