Bibob spiller nu musik med Tidal

Musiktjensten Tidal kan nu bruges af kunderne hos Bibob, som netop har sendt en ny musikpakken på markedet.

Tidal

Tidal på computeren

Telenor-koncernens musiktjeneste-tilbud hedder Tidal, der ofte omtales som den eneste musikstreaming-service, der ejes af artisterne selv.

Tjenesten består af 25 millioner sange og 75.000 HD-videoer, og den  blev lynhurtigt verdenskendt, da rapperen og produceren Jay Z stod bag et opkøb og efterfølgende relancering. Med i ejerkredsen er blandt andet også Beyoncé, Rihanna, Madonna, Calvin Harris samt mange andre.

Tidal er en del af produktioner på hylderne hos Telenor, og i august lancerede CBB Mobil mulighed for, at købe sig adgang til musikken. Nu følger Bibob efter.

Bibob har lagt Tidal med i en pakke, der også indeholder 10 timers taletid, 20 GB data og som altid fri SMS, samt naturligvis musik. Prisen er aktuelt 139 kroner om måneden. Købes Tidal selvstændigt via Tidal.com er prisen 99 kroner om måneden.

Det er Tidal Premium som er inkluderet i Bibobs abonnement. Der findes også en variant kaldet ”Tidal HiFi”, der koster 199 kroner om måneden, men det er altså ikke den Bibob tilbyder.

I forbindelse med introduktionen af Tidal har Bibob hæftet en konkurrence på. Når man køber produktet, er man automatisk med i lodtrækningen om en koncert med The Minds of 99, der var nomineret til P3 Guld.

Ved CBB Mobil, der også ejes af Telenor, koster Tidal-pakken også 139 kroner om måneden, men her får du kun 12 GB data. Taletiden i denne pakke er 12 timer.

Ifølge webshoppen sælger Telenor aktuelt ikke Tidal Premium med i mobilpakkerne, men har det som tilkøb til 79 kroner om måneden.

Alle de fire store teleselskaber i markedet har hvert deres musiktilbud. Spotify tilbydes hos Telia. 3 har Deezer mens TDC tilbyder TDC Play.

Mere til historien

Kunstnernes positive interesser i Tidal har flere gange været ret tydelig. F.eks. da Prince trak alle hans udgivelser fra alle andre streamingtjenester end Tidal, og senest lancerede det nye album HITNRUN eksklusivt på tjenesten.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram