CBB Mobil lancerer abonnementer med Tidal

0

På udvalgte abonnementer kan CBB Mobil kunder nu lytte til musik fra Tidal.

Tidal musikstreaming-tjeneste
Tidal musikstreaming-tjeneste

Musik er tidens varmeste tillægstjeneste, men i stort omgang er de musiktjenester, som sælges sammen med et mobilabonnement, forbeholdt abonnementer hos markedets hovedselskaber, mens lavprisselskaberne ikke har tilbudt servicen.

Det Telenor-ejede Bibob var de første til at lægge musik i en pakke, og her kan der for 149 kroner om måneden købes en pakke med 10 timers tale og 10 GB data samt adgang til Tidal, det tidligere WiMP.

Nu følger CBB Mobil også med. CBB ejes, ligesom Bibob, af Telenor der i flere år har haft WiMP som et ekstraprodukt.

CBB lægger Tidal med i to abonnementer. Det ene har 12 timers tale og 12 GB data til 139 kroner om måneden. Der er også en pakke med fri tale og 8 GB data til 169 kroner. Abonnementerne inkluderer desuden, ligesom hos Bibob, fri SMS, MMS og adgang til 4G-hastighed.

Købes Tidal som en enkeltstående tjeneste direkte på Tidal.com er prisen 99 kroner om måneden. Telenor har ikke selv Tidal inkluderet i de nyeste abonnementer. I stedet tilbydes tjenesten som et ekstratilkøb til 79 kroner om måneden.

Konkurrencen på musik vil sandsynligvis tage til hen over efteråret og julen. Apple har annonceret, at 11 millioner kunder for øjeblikket tester Apple Music, mens Spotify har lanceret de første tiltag, der skal mindske en eventuelt kundeafgang til konkurrenterne.

Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music

Mere til historien

CBB Mobil har i øjeblikket 400.000 kunder, ifølge deres egne oplysninger.

Læs også:
Prince fjerner sin musik fra streamingtjenesterne
TDC lukker for download af musik til PC

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer