Apple Music er nu klar til Android

0

Apple har frigivet Apple Music til Android-platformen. App’en kan hentes via Google Play Store.

Apple Music på Android
Apple Music på Android

Apple Music har siden annonceringen tilbage i juni, under selskabets WWDC-event, hentet ros fra både pladebranchen og brugerne.

Indtil videre har det krævet et iOS, Mac eller Windows produkt for at kunne bruge tjenesten, men i dag er Apple klar med deres applikation til Android platformen – dog i beta.

– Apple Music vil kun streame i 256 kbps

Apple skriver i forbindelse med lanceringen af applikationen, at produktet endnu er i beta, hvilket betyder der er visse begrænsninger.

Det er eksempelvis ikke muligt at opgradere fra almindelig bruger til familie-planen. Det kræver en iOS eller Mac-enhed for at opgradere til familieabonnement, skriver Apple.

Det er ej heller muligt fra starten at se musikvideoer, og Apple gør opmærksom på, at tilmeldingsprocessen vil blive forbedret.

– Spotify fortsat størst – Apple Music godt fra start

Til gengæld er det nu muligt for Android brugere nemt at bringe sit iTunes-katalog med over på platformen, da Apple Music applikationen kan synkronisere med din iTunes konto.

Opsætningsprocessen er ganske simpel. Efter at have givet sine kreditkortsinformationer og tilmeldt sig servicen, bliver man guidet til sit yndlingsmusik og kunstnere, hvorefter Apple Music sammensætter en række forslag, baseret på ens præferencer.

Apple Music på Android koster 99 kroner per måned som individuel forbruger, mens man som familie for 149 kroner per måned, kan bruge tjenesten på op til seks konti (familiemedlemmer).

– Snart slut med gratis Apple Music – undgå de trækker penge

Der tilbydes 90 dages prøveperiode, som kan opsiges inden udløbsdatoen. Sker dette ikke, opkræves man altså 99 kroner for den efterfølgende måned.

Du kan hente Apple Music her via Google Play Store og tage hul dine første tre måneders gratis prøveperiode.

Mere til historien

Som del af Apple Music tilbydes man også radiostationen Beats 1, en 24-timers radiokanal med talentfulde DJ’s og værter i stolen, der sender live fra deres studier i London, San Fransisco og New York.

Læs også
Anmeldelse: Beats 1 lyder som et hit

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer