Mere end 10 millioner betaler for Apple Music

4

Apple Music har kun været i luften i et halvt års tid, men allerede nu har streamingtjenesten fået mere end 10 millioner betalende brugere.

Apple Music logo
Apple Music

Apple lancerede deres musikstreamingtjeneste i sommeren 2015 og forventningerne var store til tjenesten, som gav brugere mulighed for at prøve den gratis i tre måneder. Væksten var også enorm i gratisperioden, mens kritikere var spændte på, hvordan Apple ville klare sig når brugerne skulle til at betale for tjenesten.

 – Apple Music åbner nu i Danmark

Men det er gået ganske godt.

Apple Music har rundet 10 millioner betalende brugere på tværs af alle platformene iOS, Mac, PC, Android og Apple TV på kun seks måneder. Ifølge Financial Times, så tog det konkurrenten Spotify seks år, altså 12 gange så lang tid, at nå samme milepæl.

Kort efter lanceringen var der faktisk 11 millioner betalende brugere, dog var dette da Apple tilbød tjenesten gratis i tre måneder. Apples topchef, Tim Cook, fortalte efter de tre måneders gratis prøvetid, at de nu havde 6,5 millioner betalende brugere. Og ja nu har tjenesten så rundet milepælen med 10 millioner betalende brugere. Det skriver Afterdawn.com.

Målet for Apple har tidligere været meldt ud til, at være 100 millioner brugere.

 – Apple Music kommer tæt på Spotify i 2016

De nye tal betyder også, at Apple altså har overhalet konkurrenter som Deezer, Tidal og mange andre.

Mere til historien

Apple Music er lanceret i mere end 100 lande og er altså nu verdens anden største musikstreamingtjeneste. Den største er fortsat Spotify, som har over 20 millioner betalende brugere og mere end 75 millioner aktive brugere. Disse tal var officielle tre ugers før Apples streaming service blev tilgængelig. Siden har Spotify fortalt Business Insider, at de oplevede den største vækst i brugere i 2015, dog er nye tal ikke officielle. The Verge mener dog at vide, at Spotify nu har 25 millioner betalende brugere.

Læs også:
Sådan opsiger du Apple Music

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer