Så dyr bliver tilbagekaldelsen af Galaxy Note 7

Det bliver dyrt for Samsung at tilbagekalde Note 7'erne, og udskyde lanceringen. Se her hvad det koster Samsung.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Scenen var sat for, at Samsung Galaxy Note 7 blev et kæmpe hit for Samsung, der i første omgang måtte udskyde salgsstarten på blandt andet det danske marked med en uge pga. efterspørgslen simpelthen var for stor. Og telefonen var forudbestilt i et rekordstort antal eksemplarer.

 - Samsung: Lanceringen af Note 7 er udskudt

Men lykken varede ikke længe for Samsung, da der i sidste uge kom flere historier frem om, at batteriet i Galaxy Note 7 eksploderede under opladning, hvilket resulterede i at telefonen brød i brand. Samsung bekræftede problematikken i fredags og meddelte samtidig, at salgsstarten på de markeder telefonen endnu ikke er lanceret er udskudt, mens telefonen tilbagekaldes de steder, hvor den allerede er solgt.

Det er en teknisk fejl i batteriet, som altså kan få det til at selvantænde og i værste tilfælde eksplodere. Samsung oplyste i fredags, at de indtil videre kendte til 35 tilfælde.

Samsung føler heller ikke de kan være for forsigtige i denne sag og har derfor trukket 2,5 millioner Galaxy Note 7 enheder ud af markedet. Hvilket betyder et tab på omkring 1 milliard dollars, altså omkring 7 milliarder danske kroner, hvis man skal tro Bloomberg analytikeren Juliette Saly.

Selvom det altså koster Samsung mange penge, at tilbagekalde de mange enheder, så er det billigere end at få en masse dårlig omtale og lignende.

 - Samsung Galaxy S8 får måske dual-kamera

”Skaden” ventes også kun at være omkring 5 procent af Samsungs nettoindtjening i år. Det skriver GSMArena.com.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret to nye smartwatches, der hedder Gear S3 Classic og Gear S3 Frontier.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram