Samsung Galaxy S8 får måske dual-kamera

3

RYGTE: Næste års topmodel, Galaxy S8, får formentlig dual-kamera i stil med det, som iPhone 7 Plus ventes at få.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsungs nyeste topmodel Galaxy Note 7 er endnu ikke landet på hylderne i de danske butikker, men rygterne svirrer allerede om den næste topmodel Galaxy S8.

Tidligere har det været fremme, at den næste model formentlig kun kommer i en ’edge-variant’, hvilket dog ikke er bekræftet af Samsung.

Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

Og et af de nyeste rygter går nu på, at Galaxy S8 får et dual-kamera – altså to kamerasensorer side om side. Sådan fortæller en kilde fra Weibo i hvert fald. Det skriver SamMobile.com.

Både Huawei og LG har før sendt telefoner på markedet med dual-kamera. Huawei har tidligere i år sendt deres P9, som har to kamerasensorer, hvoraf den ene udelukkende tager sort/hvid billeder. Også Honor 8, som vi netop har testet. kommer med dual-kamera.

LG G5 havde også dual-kamera, men med en anden tilgang. Her havde den et bredere synsfelt end det de traditionelle sensorer har.

Det ventes også, at Apple ved lanceringen af den kommende iPhone, vil meddele, at der i hvert fald i ”iPhone 7 Plus” er et dual-kamera.

Og Samsung skulle altså følge trop næste år med Galaxy S8. Det ventes, at det primære kamera får 12 megapixels (som på Galaxy S7) og at den sekundære sensor får et 13 megapixels kamera.

 – Samsung bekræfter Galaxy Note 7 forsinkes i Danmark

Det ventes også, at sensorerne i Galaxy S8 bliver Samsungs egne S5K2L2-sensorer.

Samsung har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring Galaxy S8.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung på dette års IFA-messe vil lancerer Gear S3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer