Galaxy Note 7 sælges som ’fan edition’ i Sydkorea

KORT NYT: En særlig fanudgave af Galaxy Note kommer til salg den 7. juli.

Galaxy Note Fan Edition

Samsung Galaxy Note ‘Fan Edition’ (Foto: Samsung)

For at minere elektronikaffald har Samsung annonceret, at de kommer med en særlig fanudgave af katastrofemobilen Galaxy Note 7. Det skriver Android Central.

 – Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Samsung Galaxy Note Fan Edition rammer Sydkorea den 7. juli 2017. Der skulle efter planen blive sat 400.000 enheder til salg. Angiveligt er det 40 procent af den volumen, som oprindeligt var i omløb.

Ifølge Samsung er Galaxy Note Fan Edition fabrikeret ud af uåbnede og ubrugte Note 7 dele.

Der er ikke nogle Samsung branding på telefonen, men teksten ”Galaxy Note Fan Edition” fremgår på bagsiden. Ifølge Samsung har batteriet i telefonen været igennem en ottepunkts sikkerhedstest. Dermed burde køberne ikke længere være bekymrede over hvorvidt batteriet er farligt eller ej.

Den nye udgave er fortsat IP68 certificeret. Det vil sige modstandsdygtig overfor vand og støv. Specifikationerne skulle også matche den oprindelige udgave.

Fan Edition bliver tilgængelig i farverne Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium og Black Onyx.

Samsung Galaxy Note 8 ventes offentliggjort den 26. august

Mere til historien

Der er, ifølge Android Central, ikke nogle oplysninger om hvorvidt Galaxy Note Fan Edition kommer ud på andre markeder end det sydkoreanske.

Læs også
Tidslinje: Note 7 katastrofen dag for dag


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.