Galaxy Note 7 sælges som ’fan edition’ i Sydkorea

KORT NYT: En særlig fanudgave af Galaxy Note kommer til salg den 7. juli.

Galaxy Note Fan Edition

Samsung Galaxy Note 'Fan Edition' (Foto: Samsung)

For at minere elektronikaffald har Samsung annonceret, at de kommer med en særlig fanudgave af katastrofemobilen Galaxy Note 7. Det skriver Android Central.

 - Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note Fan Edition rammer Sydkorea den 7. juli 2017. Der skulle efter planen blive sat 400.000 enheder til salg. Angiveligt er det 40 procent af den volumen, som oprindeligt var i omløb.

Ifølge Samsung er Galaxy Note Fan Edition fabrikeret ud af uåbnede og ubrugte Note 7 dele.

Der er ikke nogle Samsung branding på telefonen, men teksten ”Galaxy Note Fan Edition” fremgår på bagsiden. Ifølge Samsung har batteriet i telefonen været igennem en ottepunkts sikkerhedstest. Dermed burde køberne ikke længere være bekymrede over hvorvidt batteriet er farligt eller ej.

Den nye udgave er fortsat IP68 certificeret. Det vil sige modstandsdygtig overfor vand og støv. Specifikationerne skulle også matche den oprindelige udgave.

Fan Edition bliver tilgængelig i farverne Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium og Black Onyx.

- Samsung Galaxy Note 8 ventes offentliggjort den 26. august

Mere til historien

Der er, ifølge Android Central, ikke nogle oplysninger om hvorvidt Galaxy Note Fan Edition kommer ud på andre markeder end det sydkoreanske.

Læs også
- Tidslinje: Note 7 katastrofen dag for dag

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram