Note 7 plaster: 1.000 kroner i rabat på Galaxy S7

2

Samsung tilbyder nu, i samarbejde med teleselskaberne, 1.000 kroner i rabat på Galaxy S7, som følge af Note 7 katastrofen.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Efter et officielt Samsung-statement, udsendt i Sydkorea, om produktionsstop af Galaxy Note 7, er der blevet lukket for forudbestillinger, og teleselskaberne har droppet en Note 7 lancering.

Galaxy Note 7 bliver ikke relanceret

Nu tilbydes de interesserede i Galaxy Note 7 et plaster på såret, for deres tålmodighed på forudbestillings- og interesselisterne.

Kunderne tilbydes nu i stedet en Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge med op til 1.000 kroner i rabat, samt et Gear VR-headset.

TEST: Sådan er Galaxy S7 / S7 Edge

– ”Vi tager nu fat i de kunder, der allerede har skrevet sig op på interesselisterne og fortæller dem om situationen. Her vil vi bl.a. fortælle, at Samsung vil tilbyde kunder, som har været skrevet op til en Note 7, en mulighed for at købe en S7 eller S7 Edge med en rabat på 1000 kroner og en tilhørende VR-brille med i købet,” fortæller Maria Bagge, kommunikationsansvarlig i TDC Group, til MereMobil.dk.

Både 3 og Telia har tilsvarende tilbud, og er ligeledes i gang med at kontakte de berørte kunder. 3 kontakter også kunder som har annulleret deres ordre. Telenor har ikke haft interesseliste til Galaxy Note 7 og er derfor ikke omfattet af tilbuddet.

Officielt: Galaxy Note 7 er død

Mere til historien

Samsung står til en kæmpe økonomisk lussing som følge af Note 7 sagen. Tabet vurderes til at være over 100 milliarder kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer