Danske teleselskaber dropper Galaxy Note 7

3

Samsung Galaxy Note 7 er droppet og kommer ikke i sortiment hos Telia. TDC tilbyder nu kunderne et alternativ.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
S-Pen på Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Galaxy Note 7 har for alvor nået niveauet for ketchupeffekt. Flere teleselskaber har lukket for forudbestillinger af Note 7.

3 og Telia lukker for forudbestillinger af Galaxy Note 7

TDC Group er i gang med at kontakte de kunder, som har skrevet sig op på interesselisten.

– “Vi har i naturlig forlængelse af sagen stoppet for muligheden for at skrive sig op på vores interesselister. Derudover kan jeg tilføje, at vi i forlængelse heraf tager fat i de kunder, der allerede har skrevet sig op på interesselisterne og fortæller dem om situationen. Her vil vi bl.a. fortælle, at Samsung vil tilbyde kunder, som har været skrevet op til en Note 7, en mulighed for at købe en S7 eller S7 Edge med en rabat på 1000 kr. og en tilhørende VR-brille med i købet.

Hos Telia er Note 7 lanceringen også droppet.

– ”Telia kan bekræfte, at vi ikke får telefonen i sortiment. Det er selvfølgelig en smadder ærgerlig sag, og vi kan kun beklage overfor de kunder, der har ventet forgæves. Telefonen har været meget populær i forsalg, men heldigvis har ingen kunder endnu hverken modtaget eller betalt for telefonen. Vi er nu i gang med at skrive ud til de kunder, der er berørt af, at telefonen er trukket tilbage,” siger Telias pressechef Rasmus Avnskjold til MereMobil.dk.

Galaxy Note 7 er død – Samsung trækker nødbremsen

Note 7 er gået fra at være en lovende succes til reel katastrofe for Samsung, der kan imødese et tab på over 113 milliarder kroner.

INFO: Denne artikel er opdateret med ny information siden den første publicering

Mere til historien

I den officielle Galaxy Note 7 introduktionsvideo benyttede Samsung sangen Reptilla af The Strokes. Ironisk nok hedder albummet fra The Strokes ”Room On Fire”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer