Ny forårskollektion på vej af smartphones

Forårskollektionen er enten netop blevet præsenteret eller også forventes det, at den snart bliver det. Se hvilke der hører årets forårskollektion til.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Årets første store kollektion er den, som de fleste producenter præsenterer under enten CES-messen, som foregår i Las Vegas i januar eller også under verdens største mobilkonference Mobile World Congress, der typisk finder sted i slut februar eller starten af marts.

Og årets Mobile World Congress er netop afsluttet og her blev verdenspressen præsenteret for blandt andet en helt nye serie fra Sony – nemlig Xperia X-serien, der inkluderer hele tre forskellige modeller Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance. Den nye serie er umiddelbart også erstatningen for den populære Xperia Z-serie. De nye Sony-telefoner forventes i handlen i perioden maj til juli.

 – Sony Xperia X-serien – pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Samsung havde også valgt, at benytte Mobile World Congress 2016 til at være stedet, hvor deres topmodel for foråret 2016 skulle offentliggøres. Du kan læse mere om Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge her. Samsungs nye topmodeller lander allerede i butikkerne i næste uge, men kan du ikke vente til der, så kan de også forudbestilles og gør du det hurtigt, så kan du modtage dit eksemplar før de er klar til salg.

 – Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

LG G5 (Foto: LG)

LG G5 (Foto: LG)

LG havde også valgt, at tage deres nyeste bud på en topmodel LG G5 med til Barcelona, hvor de altså afslørede den for verdenspressen. G5 er en rigtig interessant telefon, som allerede har vundet den prestigefyldte pris “Best In Show” til dette års Mobile World Congress. LG G5 kommer i handlen i april måned og du kan læse mere om den her.

Huawei lancerede deres phablet Mate 8 til CES-messen, men har mere i ærmet dette forår. Det ventes, at producenten i nær fremtid (måske allerede den 9. marts) vil afsløre deres topmodel P9. Huawei har dog endnu ikke løftet sløret og ej heller hverken be- eller afkræftet de seneste rygter.

HTC afslørede også nye modeller til Mobile World Congress, men deres topmodel lader vente på sig. Rygterne florerer i stor stil netop nu om den kommende HTC One M10, og HTC har også selv været ude at tease lidt for det forventede flagskib.

 – HTC klar med første teaserviceo for One M10

Det ventes også, at Apple er på vej med en 4-tommer iPhone, der ifølge rygtebørsen får navnet iPhone SE. Rygterne lyder, at Apple vil afholde event den 22. marts. Apple har endnu ikke meldt noget ud vedrørende en eventuel iPhone SE.

Måske mere overraskende præsenterede HP, der primært er kendt i computerbranchen, en ny Windows 10 Mobile smartphone, der dog først kommer i handlen omkring juni måned.

 – HP Elite X3 er nu officiel

Producenten OnePlus har også meldt ud, at vi skal forvente de seneste i slutningen af første halvår 2016 kommer med en efterfølger til OnePlus 2, der formentlig får navnet OnePlus 3.

 – OnePlus 3 kommer i andet kvartal – nok uden invitation

Vi forventer også, at flere af producenterne vil lancerer nye modeller i efteråret, hvor blandt andet IFA-messen har været benyttet.

Husk vi hver eneste måned offentliggør de nyeste telefoner i butikkerne. Den seneste oversigt er over marts måned og den kan du se her.

Mere til historien

Om Microsoft kommer med nogle topmodeller dette forår er uvist. Kort før jul sendte de Lumia 950 og Lumia 950 XL på markedet, som MereMobil.dk har test og den test kan du læse her.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) – de nyeste rygter

Vil en ny iPhone SE se dagens lys i foråret? Måske ikke. Sikkert er det dog, at rygterne om den kommende SE-model florerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram