LG G5 – klar i april, men prisen lader vente på sig

0

MWC: Hvad koster LG G5 og hvornår lander den i Danmark? Vi forsøger at finde svarene.

LG G5
LG G5

LG G5 er blevet præsenteret ved Mobile World Congress 2016, hvor LG lagde sig i selen for at overbevise verdenspressen om, at de har skabt et device, der kan måle sig med, hvad konkurrenterne har i posen. Her er nabovirksomheden Samsung, hjemme i Sydkorea, en som LG gerne vil presse lidt.

Der er ingen tvivl om, at LG med G5 har en smartphone, der i hvert fald på papiret er spændende. Vi taler om Qualcomm Snapdragon 820 chipset, 5,3 tommer Quad HD skærm og et kamera på 16 megapixels. Dertil kommer et batteri på 2.800 mAh, som brugeren selv kan udskifte, og naturligvis er LG G5 født med Android 6.0 Marshmallow.

– LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

LG G5 bliver tilgængelig på de første markeder tidlig i april 2016. I Danmark fortæller LG til MereMobil.dk at vi kan forvente at se LG G5 i de danske butiklker i løbet af april, uden en specifik dato.

Ifølge oplysningerne på pressemødet kommer LG G5 kun i én udgave rent hukommelsesmæssigt. Her taler vi om 32 GB indbygget hukommelse med mulighed for, at brugeren selv kan opgradere yderligere via MicroSD-kort.

– LG Friends – et nyt univers fyldt med tilbehør til G5

Den vejledende pris, holder LG tæt til kroppen, men fortæller at den vil blive annonceret op til lanceringen i april. Da forgængeren LG G4 blev lanceret i 2015 var det til 5.489 kroner eller 4.989 kroner alt efter om man ønskede læderudgaven eller standardversionen i plastik.

De danske teleselskaber Telia, Telenor og 3 har endnu ikke meldt ud, hvorvidt LG G5 vil være at finde i deres sortiment.

Det har TDC til gengæld, her er stemningen for LG G5 ikke just positiv, hvorfor selskabet har afvist at tage G5 i sortiment ved salgsstarten.

Læs her vores test af LG G4

Web-TV: Et kig tilbage på LG G4

Mere til historien

LG prøvede med LG G4 læder af som et nyt materiale inden for smartphone-design, men der var blot tale om en plastikskal betrukket med et tyndt lag læder, så oplevelsen blev desværre ikke så lækker som på billederne. På LG G5 er metal det gennemgående materiale.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer