Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Den danske lancering af LG G4 er kun få uger væk. Her er prisen og datoen.

LG G4 er det nye flagskib fra den koreanske producent, der skal tage konkurrencen op med blandt andet Apple og Samsung. Vi har været ude og få første indtryk af den nye topmodel – og det lover godt for LG G4.

LG G4 i brun læder

LG G4 i brun læder. (Foto: MereMobil.dk)

LG udtaler til MereMobil.dk at G4 vil lande i handlen herhjemme den første uge i juni. Det vil sige et sted mellem den 1. og 5. juni 2015.

LG G4 kommer på det danske marked i to variationer; læder og plastik. Læderversionerne bliver i farverne brun, sort og rød. Alle tre med hvert deres udtryk - specielt den sorte farve skiller sig ud, med en helt anden struktur i læderet.

Dertil kommer en række ”metalic plastic” versioner, hvor bagsiden er lavet af plastik, der skal ligne metal. Her kommer LG G4 i farvevarianterne grå, hvid og guld.

Den vejledende pris for læderversionerne bliver 5.489 kroner, mens plastik-versionerne bliver billigere, og kan derfor erhverves for 4.989 kroner.

Vi har tidligere haft en prisindikation af LG G4, og de matcher meget godt de udmeldte priser.

Det skal dog pointeres, at vælger man en af læderversionerne, følger der et plastik-cover af farven ”shiny-gold” med i salgsæsken, således man selv kan vælge, hvad der passer til ens humør.

- Mere om LG G4

Telia og Telenor har overfor MereMobil.dk bekræftet, at de vil forhandle LG G4.

LG forventer rekorder

Med G4 ligger LG ikke skjul på, at de begejstret for deres seneste kreation. Ifølge LG har de første forbruger-responser allerede været ovenud positive, og aldrig før har LG haft så mange interesserede i at blive testpilot, på den nye G4.

- ”LG G4s forgænger, LG G3, var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til at slå denne rekord med LG G4”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i Mobile Communications LG Electronics.

- ”LG G4 er den perfekte kombination af fantastisk hardware og eksklusivt design, så det er naturligvis fornøjeligt og lovende, at der er stor interesse blandt forbrugerne," siger LG til MereMobil.dk.

Bredt udvalg af tilbehør

LG kommer også med en række tilbehørsprodukter med til G4, blandt andet et bredt farveudvalg af flip-covers med ”sneak-peak”-vindue. Disse covers vil have trådløs opladningsteknologi, således det bliver muligt at anvende en QI-lader.

Ejer man ikke en QI-lader, så har LG også præsenteret en trådløs lade-station, med i tilbehørssegmentet til LG G4.

LG kommer også med en række almindelige bagcovers i forskellige farver, således man kan skifte ud efter lejlighed og påklædning. Det bliver dog ikke muligt at købe læder-versionerne som covers, og det er endnu usikkert om de kommer i løssalg, fortæller PR Manager Susanne Persson til MereMobil.dk

Mere til historien

MereMobil.dk kommer senere på ugen med vores førstehåndsindtryk af LG G4, noget du godt kan glæde dig til. LG går med G4 ind på markedet med fornyet energi og har klart fat i den lange ende.

Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram