Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Den danske lancering af LG G4 er kun få uger væk. Her er prisen og datoen.

LG G4 er det nye flagskib fra den koreanske producent, der skal tage konkurrencen op med blandt andet Apple og Samsung. Vi har været ude og få første indtryk af den nye topmodel – og det lover godt for LG G4.

LG G4 i brun læder

LG G4 i brun læder. (Foto: MereMobil.dk)

LG udtaler til MereMobil.dk at G4 vil lande i handlen herhjemme den første uge i juni. Det vil sige et sted mellem den 1. og 5. juni 2015.

LG G4 kommer på det danske marked i to variationer; læder og plastik. Læderversionerne bliver i farverne brun, sort og rød. Alle tre med hvert deres udtryk – specielt den sorte farve skiller sig ud, med en helt anden struktur i læderet.

Dertil kommer en række ”metalic plastic” versioner, hvor bagsiden er lavet af plastik, der skal ligne metal. Her kommer LG G4 i farvevarianterne grå, hvid og guld.

Den vejledende pris for læderversionerne bliver 5.489 kroner, mens plastik-versionerne bliver billigere, og kan derfor erhverves for 4.989 kroner.

Vi har tidligere haft en prisindikation af LG G4, og de matcher meget godt de udmeldte priser.

Det skal dog pointeres, at vælger man en af læderversionerne, følger der et plastik-cover af farven ”shiny-gold” med i salgsæsken, således man selv kan vælge, hvad der passer til ens humør.

Mere om LG G4

Telia og Telenor har overfor MereMobil.dk bekræftet, at de vil forhandle LG G4.

LG forventer rekorder

Med G4 ligger LG ikke skjul på, at de begejstret for deres seneste kreation. Ifølge LG har de første forbruger-responser allerede været ovenud positive, og aldrig før har LG haft så mange interesserede i at blive testpilot, på den nye G4.

– ”LG G4s forgænger, LG G3, var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til at slå denne rekord med LG G4”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i Mobile Communications LG Electronics.

– ”LG G4 er den perfekte kombination af fantastisk hardware og eksklusivt design, så det er naturligvis fornøjeligt og lovende, at der er stor interesse blandt forbrugerne,” siger LG til MereMobil.dk.

Bredt udvalg af tilbehør

LG kommer også med en række tilbehørsprodukter med til G4, blandt andet et bredt farveudvalg af flip-covers med ”sneak-peak”-vindue. Disse covers vil have trådløs opladningsteknologi, således det bliver muligt at anvende en QI-lader.

Ejer man ikke en QI-lader, så har LG også præsenteret en trådløs lade-station, med i tilbehørssegmentet til LG G4.

LG kommer også med en række almindelige bagcovers i forskellige farver, således man kan skifte ud efter lejlighed og påklædning. Det bliver dog ikke muligt at købe læder-versionerne som covers, og det er endnu usikkert om de kommer i løssalg, fortæller PR Manager Susanne Persson til MereMobil.dk

Mere til historien

MereMobil.dk kommer senere på ugen med vores førstehåndsindtryk af LG G4, noget du godt kan glæde dig til. LG går med G4 ind på markedet med fornyet energi og har klart fat i den lange ende.

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram