Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Den danske lancering af LG G4 er kun få uger væk. Her er prisen og datoen.

LG G4 er det nye flagskib fra den koreanske producent, der skal tage konkurrencen op med blandt andet Apple og Samsung. Vi har været ude og få første indtryk af den nye topmodel – og det lover godt for LG G4.

LG G4 i brun læder

LG G4 i brun læder. (Foto: MereMobil.dk)

LG udtaler til MereMobil.dk at G4 vil lande i handlen herhjemme den første uge i juni. Det vil sige et sted mellem den 1. og 5. juni 2015.

LG G4 kommer på det danske marked i to variationer; læder og plastik. Læderversionerne bliver i farverne brun, sort og rød. Alle tre med hvert deres udtryk - specielt den sorte farve skiller sig ud, med en helt anden struktur i læderet.

Dertil kommer en række ”metalic plastic” versioner, hvor bagsiden er lavet af plastik, der skal ligne metal. Her kommer LG G4 i farvevarianterne grå, hvid og guld.

Den vejledende pris for læderversionerne bliver 5.489 kroner, mens plastik-versionerne bliver billigere, og kan derfor erhverves for 4.989 kroner.

Vi har tidligere haft en prisindikation af LG G4, og de matcher meget godt de udmeldte priser.

Det skal dog pointeres, at vælger man en af læderversionerne, følger der et plastik-cover af farven ”shiny-gold” med i salgsæsken, således man selv kan vælge, hvad der passer til ens humør.

- Mere om LG G4

Telia og Telenor har overfor MereMobil.dk bekræftet, at de vil forhandle LG G4.

LG forventer rekorder

Med G4 ligger LG ikke skjul på, at de begejstret for deres seneste kreation. Ifølge LG har de første forbruger-responser allerede været ovenud positive, og aldrig før har LG haft så mange interesserede i at blive testpilot, på den nye G4.

- ”LG G4s forgænger, LG G3, var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til at slå denne rekord med LG G4”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i Mobile Communications LG Electronics.

- ”LG G4 er den perfekte kombination af fantastisk hardware og eksklusivt design, så det er naturligvis fornøjeligt og lovende, at der er stor interesse blandt forbrugerne," siger LG til MereMobil.dk.

Bredt udvalg af tilbehør

LG kommer også med en række tilbehørsprodukter med til G4, blandt andet et bredt farveudvalg af flip-covers med ”sneak-peak”-vindue. Disse covers vil have trådløs opladningsteknologi, således det bliver muligt at anvende en QI-lader.

Ejer man ikke en QI-lader, så har LG også præsenteret en trådløs lade-station, med i tilbehørssegmentet til LG G4.

LG kommer også med en række almindelige bagcovers i forskellige farver, således man kan skifte ud efter lejlighed og påklædning. Det bliver dog ikke muligt at købe læder-versionerne som covers, og det er endnu usikkert om de kommer i løssalg, fortæller PR Manager Susanne Persson til MereMobil.dk

Mere til historien

MereMobil.dk kommer senere på ugen med vores førstehåndsindtryk af LG G4, noget du godt kan glæde dig til. LG går med G4 ind på markedet med fornyet energi og har klart fat i den lange ende.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram