LG G4 – plastik og læder

0

LG G4 kommer med bedre batteritid end G3. Skærmen er bedre og G4 fås i en udgave med læderbagside.

LG G4
LG G4

Præcis som LG selv havde kommunikeret, blev efterfølgeren til den anmelderroste LG G3 præsenteret den 28. april 2015 i London. Navnet er LG G4.

Det absolut mest bemærkelsesværdige ved LG G4 er bagsiden, der er fremstillet i ægte læder, hvilket er et friskt pust i mobilbranchen, som aktuelt fokuserer meget på glas og metal.

For dem som ikke bryder sig om læderoplevelsen, kommer også en mere standardiseret smartphone-udgave fra LG, nemlig LG G4 med en bagside i plastik, der vil kunne fås i farverne hvid, grå og guld. Lædertelefonen kommer i beige, sort, rød, blå og brun.

Sammenligning: LG G4 mod LG G3

Skærm med QHD opløsning

LG G4 kommer med 5,5 tommer IPS Quantum Dot skærm, som har en opløsning på 2560 x 1440 pixels og en PPI på 538. Der bruges et panel af typen Quantum Dot, hvilket også anvendes af LG i deres 4K topmodeller på TV-siden.

Quantum Dot dækker over lavere energiforbrug samt en forøget kontrast.

Skærmen i LG G4 giver 20 procent bedre farvegengivelse, 25 procent forbedring af lysstyrke samt 50 procent bedre kontrast. Det lover LG i deres pressemateriale. Skærmen er kalibreret efter DCI (Digital Cinema Initiatives).

Generelt har G4 store designligheder med sidste års topmodel LG G3. Forsiden og siderne er ryddet for knapper, der fortsat sidder bag på lige ud for pegefingeren – den såkaldte Rear Key.

Bedre optisk billede-stabilisator

Hovedkameraet har en opløsning på 16 megapixels (f/1.8) med optisk billede-stabilisator OIS 2.0 og laser autofokus. Linsen skulle kunne slippe 80 procent mere lys ind til sensoren, og den optiske stabilisator er i stand til at kompensere for rystelser fra 1 til 2 grader, og for første gang er det ikke kun X og Y aksen, der justeres på. LG har i G4 tilføjet en tredje akse.

I LG G4 er der også manuel kameratilstand og der er mulighed for, at tage fotos i RAW format.

Telefonens frontkamera er på 8 megapixels.

Web-TV: LG G3 derfor er den fremragende

4G og 3 GB RAM

LG G4 har 3 GB RAM og kommer med 32 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med yderligere 128 GB via microSD-kort.

Processoren er Qualcomm Snapdragon 808 hexa-core på 1,8 GHz. Telefonen har 4G LTE, Bluetooth 4.1 LE og Wi-FI (802.11 ac/a/b/g/n) samt GPS / Glonass og NFC.

LG G4 vejer 155 gram og måler 148,9 x 76,1 x 9.8 millimeter.

Batteriet er på 3.000 mAh, og LG estimerer batteritiden vil være 20 procent længere på LG G4, sammenlignet med G3.

Telefonen leveres med Android 5.1 Lollipop tillagt LGs brugerfladeoverbygning UX 4.0.

LG G4 kommer til Skandinavien inden sommerferien.

LG lukker den danske mobilafdeling

LG G4 – indikation af de danske priser

Mere til historien

Forud for præsentationen af LG G4 kom LG med en række teasere. Blandt andet en video der viste lidt om den nye brugerflade.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer