LG G4 får ny enklere brugerflade - se preview her

Web-TV: LG G4 vil få en opdateret, og mere enkel brugerflade, lover LG. Se teaservideoen her.

LG G4 UX 4 aBrugerfladen på LG G4 bliver LG UX 4.0, oplyser LG. Der er netop udsendt en video, som viser nogle af nyhederne i systemet. Den kan du se herunder.

LG lover med UX 4.0 et smartere mobilinterface, der forstår brugeren bedre.

- ”Vi har skabt en mere smooth brugeroplevelse og gjort funktionerne mere simpele at anvende ved at eliminere flere ekstra-steps,” lyder det i pressemeddelelsen fra LG.

LG fremhæver selv Quick Shot hvor brugeren hurtigt kan tage et billede, ved at klikke to gange på Rear Key tasten på bagsiden af telefonen, også når mobilen er i standby med skærmen slukket. Selvom funktionen lanceres som noget helt nyt, er den det muligvis også på topmodel-niveau, men en tilsvarende har vi også set på lavpris-smartphonen Ascend Y550 fra Huawei. Her hedder den blot Ultrasnapshot.

Samsung har på Galaxy S6 Edge fremhævet Peoples Edge, hvor udvalgte kontakter får telefonens kant til at lyse i en bestemt farve, når skærmen ligger ned på bordet. LG har noget tilsvarende blot med lyd, hvor kontaktpersoner kan få deres egen ringetone.

Om LG UX 4.0 så virkelig er en nyskabelse der markant ændrer oplevelsen af telefonen ser vi sidst på måneden hvor LG G4 vil blive afsløret.

LG G4 vil komme med 5,5 tommer QHD-skærm, har LG også oplyst. Opløsningen bliver 1440 x 2560 pixels, og den vil have 50 procent højere kontrast og 30 procent højere lysstyrke, end gennemsnitlige QHD-skærmen, lyder det fra LG.

- LG G4 – de nyeste rygter og specifikationer

Se LG UX 4.0

https://www.youtube.com/watch?v=Quo5E0xysXU

Billeder af UX 4.0

Mere til historien

LG har på det seneste haft en turbolenet tid i blandt andet Danmark, hvilket har ført til nedlukning af den danske mobilafdeling. LG vil i stedet køre den danske mobilforretning fra Sverige.

Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

(mere…)
Derfor er Pixel Androids svar på en iPhone

EXPLAINER: Google Pixel er Android-platformens svar på en iPhone. Se med og forstå hvad Pixel-telefoner er og står for.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram