LG G4 får ny enklere brugerflade - se preview her

Web-TV: LG G4 vil få en opdateret, og mere enkel brugerflade, lover LG. Se teaservideoen her.

LG G4 UX 4 aBrugerfladen på LG G4 bliver LG UX 4.0, oplyser LG. Der er netop udsendt en video, som viser nogle af nyhederne i systemet. Den kan du se herunder.

LG lover med UX 4.0 et smartere mobilinterface, der forstår brugeren bedre.

- ”Vi har skabt en mere smooth brugeroplevelse og gjort funktionerne mere simpele at anvende ved at eliminere flere ekstra-steps,” lyder det i pressemeddelelsen fra LG.

LG fremhæver selv Quick Shot hvor brugeren hurtigt kan tage et billede, ved at klikke to gange på Rear Key tasten på bagsiden af telefonen, også når mobilen er i standby med skærmen slukket. Selvom funktionen lanceres som noget helt nyt, er den det muligvis også på topmodel-niveau, men en tilsvarende har vi også set på lavpris-smartphonen Ascend Y550 fra Huawei. Her hedder den blot Ultrasnapshot.

Samsung har på Galaxy S6 Edge fremhævet Peoples Edge, hvor udvalgte kontakter får telefonens kant til at lyse i en bestemt farve, når skærmen ligger ned på bordet. LG har noget tilsvarende blot med lyd, hvor kontaktpersoner kan få deres egen ringetone.

Om LG UX 4.0 så virkelig er en nyskabelse der markant ændrer oplevelsen af telefonen ser vi sidst på måneden hvor LG G4 vil blive afsløret.

LG G4 vil komme med 5,5 tommer QHD-skærm, har LG også oplyst. Opløsningen bliver 1440 x 2560 pixels, og den vil have 50 procent højere kontrast og 30 procent højere lysstyrke, end gennemsnitlige QHD-skærmen, lyder det fra LG.

- LG G4 – de nyeste rygter og specifikationer

Se LG UX 4.0

https://www.youtube.com/watch?v=Quo5E0xysXU

Billeder af UX 4.0

Mere til historien

LG har på det seneste haft en turbolenet tid i blandt andet Danmark, hvilket har ført til nedlukning af den danske mobilafdeling. LG vil i stedet køre den danske mobilforretning fra Sverige.

Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram