TDC: Nej tak til LG G5

Landets største teleselskab har ikke planer om, at tage LG G5 på hylderne.

LG G5

LG G5

LG G5 ser ud til at blive en spændende smartphone dette forår, men landets største teleselskab TDC mener ikke den vil tale nok til kunderne. Derfor har TDC fravalgt LG G5.

– ”Vi planlægger ikke at tage LG G5 i sortiment. Efterspørgslen efter LG’s telefoner er desværre dalende hos os”, siger Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC til MereMobil.dk.

TDC har gennem lang tid haft en stram strategi om hvilke produkter de tager på hylderne. Eksempelvis var HTC ude i kulden i lang tid, men fik tilbage i oktober 2015 en ny chance hos TDC med modellen HTC One A9.

Fravalget af LG er ikke noget nyt fænomen hos TDC. I 2014 var det nej tak til LG G3, og heller ikke LG G4 fik ved lanceringen sidste år en chance på salgsstartdatoen.

Læs meget mere om LG G5 og de mange nyheder fra topmodellen i vores store “alt om”-artikel

Mere til historien

På LG G5 er metal valgt som det gennemgående materiale. Designet er “unibody”, hvilket betyder at telefonen er skåret ud af ét helt stykke metal. På G4 blev der forsøgt med en læderudgave, der desværre ikke gav den forventede succes.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram