Mobilbranchen har atter tiltro til HTC

0

Den nye One A9 er måske telefonen, der atter får kunderne til at vælge HTC når mobilen skal udskiftes. Mobilforhandlerne har umiddelbart tiltro.

HTC One A9
HTC One A9 (Foto: HTC)

Den nye “hero-model” HTC One A9 blev præsenteret tidligere på ugen fra den kriseramte mobilproducent. Teleselskaberne giver fuld opbakning, og tror atter på HTC.

 – Her er HTC One A9 – HTCs nye hero-telefon

– ”3 har valgt at tage HTC One A9 i sortiment. Vi ser A9’eren som et frisk pust fra HTC, som har valgt at gå helt nye veje rent designmæssigt. Og det er noget, der helt sikkert vil falde i vores kunders smag. Samtidig ligger A9 på et særdeles attraktivt prispunkt, hvilket også vil gøre den til et godt valg for kunder, som har fokus på lækkert design, god lyd og smarte kamerafunktioner. Vi har tiltro til, at HTC One A9 kan være med til at sætte HTC på agendaen igen blandt de danske smartphone-brugere,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet, 3 Danmark til MereMobil.dk.

TDC har tidligere fravalgt HTC i deres sortiment, da kunderne ikke længere efterspurgte deres telefoner. Men TDC valgte atter at tage HTC i sortiment med One M9, og også HTC One A9 får plads på hylderne hos både TDC og Telmore.

– ”Jeg tror, at der vil være en fornuftig efterspørgsel efter One A9. HTC har udviklet en rigtig god high-end smartphone til en rimelig pris, så vi håber vores kunder vil tage godt imod den. Om det bliver den enkelte telefon, der kan bringe HTC ud af deres vanskeligheder tør jeg ikke spå om, men jeg synes de har lavet en meget fin efterfølger til deres øvrige One serie, og det er en vigtig ny begyndelse. Vi glæder os til at starte salget,” udtaler Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC.

 – HTC One A9 mod One M9

HTC One A9
HTC One A9 (Foto: HTC)

Telefonen kommer på hylderne allerede fredag den 30. oktober 2015 hos de første forhandlere, men flere andre forhandlere arbejder på at få mobilen i sortiment.

– ”Vi tror helt sikkert på, at der et marked for HTC One A9, og vi arbejder på at få den i vores sortiment. Vi er stadig i gang med detaljerne, så der ligger dog ikke noget fast endnu. Det er en spændende telefon, som klart bygger videre på HTC’s styrker,” lyder det fra Wupti.com.

Wupti.com synes HTC One A9 er en spændende telefon, men tør ikke spå om det er ensbetydende med kunderne atter får øjnene op for HTC.

– ”Der er vist ikke nogen tvivl om, at smartphone-kunderne er kræsne, så vi vil nødig spå om fremtiden. Det er op til kunderne, og det bliver spændende at se, hvordan telefonen klarer sig i mod vores andre Android smartphones og ikke mindst iPhone,” slutter Wupti.com.

Du kan fra fredag den 30. oktober købe HTC One A9 hos Elgiganten, 3, Call Me, Telia, Telmore og TDC.

 – Pris og tilgængelighed på HTC One A9

Mere til historien

Der kan komme flere forhandlere af HTC One A9 løbende, da eksempelvis teleselskabet Telenor endnu ikke har besluttet om de tager HTC One A9 i sortiment. Nogle forhandlere afventer formentlig salget af telefonen, samt om kunderne efterspørger produktet – ligesom nogle også har fyldt op af andre producenter i deres sortiment.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer