Mobilbranchen har atter tiltro til HTC

Den nye One A9 er måske telefonen, der atter får kunderne til at vælge HTC når mobilen skal udskiftes. Mobilforhandlerne har umiddelbart tiltro.

HTC One A9

HTC One A9 (Foto: HTC)

Den nye “hero-model” HTC One A9 blev præsenteret tidligere på ugen fra den kriseramte mobilproducent. Teleselskaberne giver fuld opbakning, og tror atter på HTC.

 – Her er HTC One A9 – HTCs nye hero-telefon

– ”3 har valgt at tage HTC One A9 i sortiment. Vi ser A9’eren som et frisk pust fra HTC, som har valgt at gå helt nye veje rent designmæssigt. Og det er noget, der helt sikkert vil falde i vores kunders smag. Samtidig ligger A9 på et særdeles attraktivt prispunkt, hvilket også vil gøre den til et godt valg for kunder, som har fokus på lækkert design, god lyd og smarte kamerafunktioner. Vi har tiltro til, at HTC One A9 kan være med til at sætte HTC på agendaen igen blandt de danske smartphone-brugere,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet, 3 Danmark til MereMobil.dk.

TDC har tidligere fravalgt HTC i deres sortiment, da kunderne ikke længere efterspurgte deres telefoner. Men TDC valgte atter at tage HTC i sortiment med One M9, og også HTC One A9 får plads på hylderne hos både TDC og Telmore.

– ”Jeg tror, at der vil være en fornuftig efterspørgsel efter One A9. HTC har udviklet en rigtig god high-end smartphone til en rimelig pris, så vi håber vores kunder vil tage godt imod den. Om det bliver den enkelte telefon, der kan bringe HTC ud af deres vanskeligheder tør jeg ikke spå om, men jeg synes de har lavet en meget fin efterfølger til deres øvrige One serie, og det er en vigtig ny begyndelse. Vi glæder os til at starte salget,” udtaler Morten Steen Jensen, afdelingsdirektør, Device Management i TDC.

 – HTC One A9 mod One M9

HTC One A9

HTC One A9 (Foto: HTC)

Telefonen kommer på hylderne allerede fredag den 30. oktober 2015 hos de første forhandlere, men flere andre forhandlere arbejder på at få mobilen i sortiment.

– ”Vi tror helt sikkert på, at der et marked for HTC One A9, og vi arbejder på at få den i vores sortiment. Vi er stadig i gang med detaljerne, så der ligger dog ikke noget fast endnu. Det er en spændende telefon, som klart bygger videre på HTC’s styrker,” lyder det fra Wupti.com.

Wupti.com synes HTC One A9 er en spændende telefon, men tør ikke spå om det er ensbetydende med kunderne atter får øjnene op for HTC.

– ”Der er vist ikke nogen tvivl om, at smartphone-kunderne er kræsne, så vi vil nødig spå om fremtiden. Det er op til kunderne, og det bliver spændende at se, hvordan telefonen klarer sig i mod vores andre Android smartphones og ikke mindst iPhone,” slutter Wupti.com.

Du kan fra fredag den 30. oktober købe HTC One A9 hos Elgiganten, 3, Call Me, Telia, Telmore og TDC.

 – Pris og tilgængelighed på HTC One A9

Mere til historien

Der kan komme flere forhandlere af HTC One A9 løbende, da eksempelvis teleselskabet Telenor endnu ikke har besluttet om de tager HTC One A9 i sortiment. Nogle forhandlere afventer formentlig salget af telefonen, samt om kunderne efterspørger produktet – ligesom nogle også har fyldt op af andre producenter i deres sortiment.

Apple har for første gang solgt mere end Samsung

Det globale smartphone-marked gik tilbage i 2023, men Apple har vundet markedsandele fra konkurrenterne.

(mere…)
Lysere tider på smartphone-markedet

To års nedgang har præget smartphone-markedet, men nu tyder det på, at vi går lysere tider i møde.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Samsung har solgt langt flere mobiler end Apple

Koreanske Samsung har lagt god afstand til Apple, målt på salgstal.

(mere…)
Apple Watch runder kæmpe milepæl

I 2015 kom det første Apple Watch i handlen og havde svært ved at indfri forventningerne. Nu har Apple Watch rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram