HTC One A9 – pris og tilgængelighed

1

HTC har netop lanceret HTC One A9, der også kommer til Danmark. Se pris og tilgængelighed her.

HTC One A9
HTC One A9

HTC har præsenteret deres nye smartphone HTC One A9, der byder på Android 6.0 Marshmallow med HTC Sense  – samt kamera og lyd i topklasse.

HTC One A9 har været rygtet længe, men nu er telefonen altså en realitet, og det seneste familiemedlem i One-familien er officiel.

Selv har HTC også store forventninger til den nye HTC One A9, der måske bliver telefonen som atter bringer HTC ind i danskernes bevidsthed.

-”HTC er kendt for at gå foran. Vi kom med den første Android-smartphone, den første Windows-smartphone og den første 4G-smartphone. Så forventningerne er store, og det forpligter os til at tænke innovativt. I dag kan vi afsløre HTC One A9, der ikke kun har fantastisk design og ydelse, men også giver kontrollen over smartphone-oplevelsen tilbage til brugeren,” sådan lyder det fra administrerende direktør for HTC i Norden Jan Costa Thiele, i en pressemeddelelse.

HTC One A9 kommer i butikkerne allerede fra den 30. oktober 2015 i farven Carbon Grey. Den vejledende pris 4.990 kroner uden abonnement. Den forhandles hos Telia, Call Me, 3, TDC, Telmore og Elgiganten.

Prisen er for udgaven med 16 GB intern hukommelse. Har du brug for ekstra plads understøtter One A9 også udvidelse med hukommelseskort.

Kunne du tænke dig HTC One A9 i farven Deep Garnet Red, så skal du vente til første kvartal 2016, hvor denne kommer.

Nu er det så spørgsmålet om One A9 kan redde stumperne for den kriseramte mobilproducent.

Læs alt om HTC One A9

Mere til historien

HTC One A9 ser ud til at have vakt interessen hos teleselskaberne igen, hvor produkterne fra HTC i længere tid ellers har haft svært ved at få plads i sortimentet.

Læs også:
Her er billederne af HTC One A9

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer