Krisen fortsætter hos HTC

0

Der har over længere tid været krise hos HTC og den ser ikke ud til at stoppe. Selskabet er nu ikke længere i top 50 på det taiwanesiske børsindeks.

HTC
HTC

Der er ikke meget at smile af hos HTC, hvor krisen for alvor kan ses nu. Selskabet er nemlig ikke længere en del af top 50 i det taiwanesiske børsindeks. Det skriver CNET.com.

Forrige måned havde selskabet i øvrigt den dårligste omsætning i otte år.

HTC gik nærmest fra stor succes til nedtur. Og flere analytikere mener, at det kan være en skuffende lancering af HTC One M9, der bærer en del af skylden.

Nedturen kan også ses på markedsandelene på mobilmarkedet. Tilbage i 2011, hvor HTC var på toppen, havde de 10,7 procent af verdensmarkedet, mens de i dag er nede på 2 procent af markedet. Det viser de seneste tal fra analysefirmaet IDC.

 – TEST: HTC One M9 – et deja-vu

Modsat konkurrenterne har HTC generelt ikke spredt sig til andre markeder og også været meget forsigtige på tablet-fronten. Men i år er de klar med en satsning med produkter, der er udover mobiltelefoner, som eksempelvis Virtual Reality-headsettet Re Vive, aktionkameraet HTC Re og aktivitetstrackeren HTC Grip.

Mere til historien

Ifølge de seneste tal fra IDC, så har Samsung 21,4 procent af smartphone-markedet, mens Apple er nummer to med 13,9 procent. Huawei er nummer 3 med 8,7 procent, derefter følger Xiaomi og Lenovo (Lenovo og Motorola’s tal er samlet).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer