HTC-event i New York round-up –RE kamera og Eye Experience

0

Foruden den nye Desire-telefon, Desire Eye, havde HTC også et action-kamera og en Eye Experience på programmet under gårsdagens event i New York.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

HTC afholdte event i New York i går aftes, da klokken rundede 22 dansk tid. Et event, som bød på præsentationen af HTC Desire Eye, der er en telefon til selfie-elskeren.

HTC Desire Eye – ny i Desire-familien

Helt som ventet bød eventen også på præsentationen af et nyt action-kamera, der mest af alt minder om de populære Go Pro kameraer.

HTC RE er navnet på det nye kamera, som filmer 146 grader ad gangen og altid er tændt.

HTC RE tager billeder i 16 megapixels og optager video i 1080p. Kameraet kommer ikke med optisk billedstabilisering, men har indbygget stabiliseringssoftware for at undgå alt for rystede billeder.

Brugervenligheden er også i højsæde på HTC RE, derfor er der kun to knapper på selve kameraet – du kan dog også styre HTC RE fra din smartphone, hvis du har den tilhørende applikation installeret – virker med både Android-telefoner og iPhones.

HTC Re vil være tilgængelig i Danmark inden udgangen af fjerde kvartal, oplyser HTC i en pressemeddelelse.

Den vejledende udsalgspris for HTC RE bliver 1.695 kroner.

HTC Eye Experience

Foruden HTC Desire Eye og HTC RE handler om billeder så var de også klar med præsentationen af Eye Experience, der er en forbedret billedbehandlingssoftware.

Derudover tilbyder Zoe også et nyt social community med mulighed for fælles foto- og video redigering.

En anden ting Eye Experience skal, er at sørge for frontkameraet følger ansigtet eksempelvis ved videoopkald, så ansigtet altid står så skarpt som muligt.

 – TEST: HTC One – fortsat den eneste ene?

HTC Eye Experience funktionerne kommer også til andre HTC-telefoner blandt andet HTC One (M8), så det også er muligt at styre frontkameraet med stemmen og tage simultane billeder på den.

Mere til historien

Der var intet nyt om Nexus 9, hvilket ellers ventes at blive en tablet enhed, hvor HTC står bag hardware-produktionen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer