HTC Grip – nyt fitnessarmbånd til Android og iOS

HTC har netop på deres pressemøde på årets MWC-konference offentliggjort det nye fitnessarmbånd HTC Grip, der fungerer med både Android og iOS.

HTC Grip (Foto: HTC)

HTC Grip (Foto: HTC)

HTC Grip er et nyt fitnessarmbånd fra HTC, som er udviklet i samarbejde med det amerikanske fitness-brand Under Armour og understøtter fitnessplatformen UA Record. Det er første gang, at HTC kaster sig ud i fitnessarmbånd-genrén med et GPS-baseret fitnessarmbånd. Og modsat de fleste andre Android-producenter, så virker HTC’s nye fitnessarmbånd også med iOS-enheder.

Læs også alt om den nye HTC One M9

HTC Grip er designet til at understøtte en bred vifte af træningsformer, så du kan bruge det hvad enten du træner udendørs eller i træningscenteret.

Fitnessarmbåndet Grip er vandtæt og kommer i tre forskellige størrelser, hvilket betyder det passer perfekt til de fleste håndled uden at generer under træning og lignende.

Grip har et kurvet 1,8 tommer PMOLED-display, som gør det let at se notifikationer, tid og distance – selv mens du er på farten. Derudover kan musikken også styres direkte fra håndledet.

HTC selv har store forventninger til det nye fitnessarmbånd og samarbejdet med Under Armour.

 – Endomondo købt for trecifret millionbeløb

– “Vores partnerskab med Under Armour gør det muligt at målrette vores passion for at udvikle markedets bedste produkter til et nyt segment samt at sikre, at atleter og fitnessentusiater får mest muligt ud af deres træning. Grip er det første produkt, som tilbyder en dyb integration med platformen UA Record, og jeg er ikke i tvivl om, at produktet vil møde de høje standarder, folk har til deres fitness-trackere,” siger VP for Norden og UK Peter Frølund og tilføjer, at Grip kun er en forsmag på det, der kommer i løbet af det næste år.

HTC Grip har et batteri på 100mAh, hvilket ifølge HTC betyder Grip holder op til 2,5 dag på en opladning til almindeligt hverdagsbrug. Benyttes den interne GPS, så kan Grip klare op til 5 timer. Når GPS’en er tilsluttet trackes rute, distance, tempo og forbrændte kalorier. Ønsker man også måling af puls, så kan Grip desuden forbindes med et udvalg af pulsmålere blandt andet Under Armour A39.

HTC Grip er IP57-certificeret, hvilket betyder det er vandtæt på 1 meters dybde i op til 30 minutter.

Grip understøtter Android 4.3 og senere, samt iOS 7 og senere.

HTC Grip bliver tilgængelig farverne Deep Teal/Lime, og udrulningen starter sammen udvalgte retailere i Nordamerika i løbet af foråret 2015. Tilgængelighed i andre regioner vil blive kommunikeret i takt med udrulning.

Mere til historien

Under Armour, som har været med i udviklingen af HTC Grip, købte i februar måned den populære danske succes-applikation Endomondo. MereMobil.dk talte efter opkøbet med Mette Lykke, en af grundlæggerne af Endomondo, lyt til interviewet i vores podcast.

Foruden Endomondo opkøbte Under Armour også MyFitnessPal.

Læs også:

MWC 2015- sådan følger du med

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Galaxy Ring bekræftet til anden halvdel af 2024

Samsung gav i januar en lille teaser for den kommende Galaxy Ring, som angiveligt kommer i sidste halvår af 2024.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram