Alt om HTC One M9

HTC One M9 er netop præsenteret under Mobile World Congress, læs med her og få alle de nyeste detaljer om det nye flagskib.

HTC One M9 er det seneste skud på stammen fra den velkendte, men også markedspressede producent, HTC. I dag er de ude med et nyt, men også velkendt forbrugerprodukt.

HTC One M9

HTC One M9

Designet er det måske mest velkendte i HTCs One serie, der på mange områder er ens på tværs af enheder, mens hver smartphone har alligevel unikke features der får produktet til at skille sig ud.

HTC One M9 har fået sit kamera sit at fremstå mere som et del af designet på bagsiden af enheden. Selvom linsen kan minde om sin konkurrent Samsungs tidligere linser, på deres Galaxy-serie.

Velkendt design, ny brugerflade

Designet er stadig et enestående “uni-body”-design, der betyder enheden er produceret ud af ét helt stykke metal. Antennaerne er stadig en del af designet, set i form af de striber der bryder metal-designet.

I designet er endnu engang også indarbejdet stereohøjtalere som det var tilfældet i HTCs forgængere. Denne gang har HTC dog fået selveste Dolby med i et samarbejde om at forbedre lydoplevelsen, så det kan overgå tidligere lydoplevelser på markedet. HTC lover 5.1 surroundsound lydeffekter, der skal få lytteren indlevet i det lydbillede One M9 leverer, når der lyttes til de to frontvendte højtalere.

HTC One M9 kommer med et helt nyt HTC Sense 7 brugerflade, tilpasset den nyeste version af Android 5.0 Lollipop, med endnu flere tilpasningsmuligheder end nogen sinde før, set på en HTC enhed.

HTC Sense 7 ligner langt fra den Sense som HTC One M8 brugere er bekendt med, HTC har valgt at opdatere deres brugerflade en hel del, ved første øjekast, set det ud som om at HTC har valgt at gå mere simpelt og elegant til værks med Sense 7.

HTC Sense 7 tilpasser sig efter hvor man befinder sig eller hvad man fortager sig, selvfølgelig ud fra de input man selv vælger, blandt andet opdateres HTC Home Widget ud fra ens aktivitet. Sense 7 kan desuden ændres på tværs af farver, baggrund, apps-opsætning og meget mere.

Galleriapplikationen er opdateret med helt nye funktioner, blandt andet integration med diverse sky-tjenester, så ens billeder er samlet ét sted, men også, så det er muligt at søge og finde dét vigtige billede man fik i kassen for tre år siden, men ikke kan huske hvor er gemt.

Nyt og forbedret tilbehør

HTC One M9 får ligesom sin forgænger muligheden for at tilkøbe en “Dot View cover”. Dot View cover fra HTC er et flipcover til One M9, med en masse huller på fronten. Det betyder at enhedens skærm kan oplyse de små huller, og frembringe informationer som, tiden, batteri, vejret, notifikationer og meget mere. Denne gang kommer Dot View covers i en lang række farver, blandt andet blå, sort, orange, rød og lilla.

Det bliver også muligt at tilkøbe et fitness armbånd kaldet HTC Grip. HTC Grip er udstyret med en GPS og er udarbejdet i samarbejde med UNDER ARMOUR, det selv samme selskab der netop har opkøbt danske Endomondo.

HTC Grip er udstyret med en kurvet P-OLED skærm og er designet til fitnesslivet med bløde materiale netop til formålet. Batteritiden er sparsom med kun fem timers aktivitet med GPS slået til. Slår du GPS fra, er standbytiden på to en halv dag. Herunder kan du se en introduktion til HTC Grip.

Hurtige specifikationer

HTC One M9 har som rygtet den helt nye Qualcomm Snapdragon 810 processor, med hele otte kerner fordelt på to gange fire kerner! Snapdragon 810 har på One M9 to kerner på 1,2 GHz og to på 2,0 GHz.

Dertil kommer hele 3GB RAM, et 20 megapixels kamera med Sony BSI Sensor og et 4 megapixels ultra-pixel kamera som front kamera på One M9. Batteriet har også fået et løft, om end det ikke er ligeså stort som processoren. One M9 byder nu på 2,840 mAh, et hop fra 2.600 mAh i forgængeren.

Skærmen er stadig en SuperLCD 3 skærm på fem tommer, med fuld-HD opløsning som sin forgænger, ifølge HTC for at holde størrelse på et håndgribeligt niveau, faktisk er enheden blevet mindre i højde og bredden, men en smule tykkere.

Nederst i artiklen kan du få et fuldt overblik over enhedens specifikationer!

Galleri med HTC One M9:

 

HTC One M9 specifikationer:

HTC One M9
Skærm5.0 tommer Super LCD3,  Corning Gorilla Glas 4
Opløsning1080 x 1920 – 441 pixel per tomme
ProcessorQuad-core 1.2 GHz & Quad-core 2 GHz, Snapdragon 810
GrafikprocessorAdreno 430
RAM3 GB
Hukommelse32 GB intern, op til 128 GB ekstern via MicroSD
Kamera20 megapixels, 5376 x 3752 opløsning. Safirglas, autofokus, dual-LED blitz, HDR.
Videooptagelse4K 30 FPS med HDR og Stereo mikrofon
Front kamera4 megapixels UltraPixel-kamera, Fuld-HD 30 FPS med HDR
Wi-FiWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot
BluetoothVersion 4.1 med A2DP og APT-X
Navigation (GPS)A-GPS, GLONASS
Mobilnetværk2G, 3G, 4G LTE Cat9 (450/150 Mbps)
BatteriFastlåst 2.840 mAh
SensorerAccelerometer, gyro, nærhed, kompas og barometersensor
SystemAndroid 5.0 Lollipop
HTC SoftwareHTC Sense 7
SimkortNano-SIM
LydFront vendte stereo højtalere med Dolby Surround Sound 5.1
Fysisk størrelse144.2 x 69.3 x 9.6 mm (140 gram)

Mere til historien

HTC One M9 kommer i farverne sølv, gunmetal grå, pink og guld. Det er dog uvist hvilke farver det danske marked modtager ved salgsstarten allerede i den 31. i denne måned! Den vejledende udsalgspris er på 5.999 kroner.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram