iPhone 5SE afsløres måske 22. marts

6

RYGTE: Den meget rygtede iPhone 5SE ventes nu, ifølge de seneste rygter, at blive afsløret den 22. marts i stedet for den 15. marts.

iPhone 6S i Rose Gold (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 6S i Rose Gold (Foto: MereMobil.dk)

Den meget omtalte nye 4-tommer iPhone 5SE, som blandt andet henvender sig til de mobilkøbere, der ikke ønsker en kæmpeskærm, har været rygtet til at ville blive afsløret for verdenspressen tirsdag den tirsdag den 15. marts 2016, men nu forlyder det fra de nyeste rygter, at dette event først bliver den 22. marts 2016 – altså ugen efter. Det skriver GSMArena.com.

De seneste rygter om iPhone 5SE – ny 4-tommer model

Apple har endnu ikke sendt invitationer ud, så det er altså uvist, hvornår Apple vil offentliggøre den nye smartphone.

iPhone 5SE skulle blive en ”iPhone 6” på specifikationerne, men i et design der minder om det fra iPhone 5S. Den ventes desuden at komme i farverne Silver, Space Grey og Pink. Og der skulle være tale om farven Pink og ikke Rose Gold, som iPhone 6S og iPhone 6S Plus er lanceret i.

 – Apple iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

Foruden iPhone 5SE skulle Apple også være på vej med en ”iPad Air 3” til dette event.

MereMobil.dk holder øje og venter spændt på Apples lancering.

Mere til historien

Om iPhone 5SE er blevet til, da Apple kan se mange af deres brugere fortsat er glade for skærme på max. 4 tommer er uvist, men analysefirmaet Mixpanel har foretaget en opgørelse der viser, at 37 procent af de aktive iPhones fortsat er med skærme på max. 4 tommer.

Læs også:
Apple: Ja, vi spærrer din iPhone ved uautoriseret reparation

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer