Dato for Apple’s iPhone og iPad-event lækket

0

RYGTE: Datoen for Apples event, hvor det ventes de vil afsløre den nye 4-tommer iPhone, samt en ny iPad og lidt Apple Watch nyheder skulle angiveligt være lækket.

Apples CEO Tim Cook ved præsentationen af Apple Watch.
Apples CEO Tim Cook ved præsentationen af Apple Watch.

Rygtebørsen er netop nu ved at syde over med en masse rygter omkring kommende Apple nyheder. Så chancen for, at nogle af de mange rygter holder vand er efterhånden stor.

Netop nu er der flere rygter om den forventede kommende 4-tommer iPhone, mens der også snakkes om en ny iPad Air og nyheder til Apple Watch i krogene.

 – De seneste rygter om iPhone 5SE – ny 4-tommer model

Hjemmesiden 9to5mac.com er dem, som skulle have luret datoen for den kommende event. De mener i hvert fald at vide, at Apple vil præsentere nyhederne for offentligheden tirsdag den 15. marts 2016.

Der har tidligere været rygter om en ny generation af Apple Watch var på vej, men de seneste rygter tyder på, at der ”kun” bliver tale om en softwareopdatering og nyt tilbehør ved denne event i marts.

 – Apple satte igen iPhone-salgsrekord

Så der er ingen tvivl om, at den største nyhed umiddelbart bliver den ventede 4-tommer iPhone.

Apple har endnu ikke selv meldt noget ud vedrørende dette event, så datoen er altså endnu ikke officielt bekræftet. Traditionen tro inviterer Apple oftest til deres events 1-2 uger før selve eventet finder sted.

Mere til historien

Selvom salget af iPad er stærkt nedadgående skulle Apple altså være på vej med en iPad Air 3 model. Om denne får nye funktioner, som atter kan få iPad-salget på rette kurs for Apple er uvist.

Læs også:
Kæmpe-opladerfejl hos Apple – stik trækkes tilbage
Kommer iPhone 7 Plus med 2 kameraer?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer