De seneste rygter om iPhone 5SE - ny 4-tommer model

UPDATE: Vi har samlet de seneste rygter om den kommende 4-tommer iPhone med navnet iPhone 5SE eller iPhone 5e.

iPhone 5S SMS

iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Apple har ikke bekræftet, at der kommer en ny 4-tommer iPhone, men rygterne florerer i en stil, så man forventer det. Og navnene på den forventede kommende nye iPhone-model har også været oppe og vende. Først var der tale om, at navnet ville blive iPhone 6c, iPhone 7c og så blev det til iPhone 5e, men nu lyder de nyeste rygter på, at den vil komme til at hedde iPhone 5SE. Det skriver 9to5mac.com.

Den nye telefon ventes, at være en forbedret version af iPhone 5S. Ifølge rygterne så skulle den komme med mere eller mindre samme ”indmad” som iPhone 6, men i formen fra en iPhone 5S - men altså med de forbedrede ting fra iPhone 5S til iPhone 6, hvilket blandt andet inkluderer et 8 megapixels kamera, 1.2 megapixels frontkamera, NFC chip til Apple Pay, A8 processor og hurtigere WiFi.

Designet på den måske kommende iPhone 5SE skulle altså blive som iPhone 5/iPhone 5S, dog med lidt rundere kanter, hvilket de nyere iPhone 6-modeller også har.

Farverne på den nye model skulle blive præcis, som de farvevarianter den nuværende iPhone 6S findes i, inklusive rose gold.

- Her kan du vinde en iPhone eller købe iPhone 6S til 1 kr

De to bogstaver i modelnavnet iPhone 5SE skulle stå for ”Special Edition” eller iPhone 5S-Enhanced.

Rygterne taler for, at Apple vil offentliggøre den omtalte 4-tommer iPhone i marts måned. Det skriver The Verge.

Apple har endnu selv ikke meldt noget ud omkring denne eller andre produkter, så indtil videre er det altså blot rygter og spekulationer.

Mere til historien

Foruden denne 4-tommer iPhone, så ventes det også, at Apple til efteråret vil lancere en iPhone 7, som er efterfølgeren til iPhone 6S. Du kan læse de seneste rygter om iPhone 7 her.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram