iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

0

Den forventede 4-tommer iPhone, som ventes præsenteret til marts, skulle angiveligt komme i mindst tre farvevarianter.

iPod Touch 6. generation (Foto: Apple)
iPod Touch 6. generation (Foto: Apple)

Den 4-tommer iPhone er nærmest en realitet, i hvert fald, hvis man dømmer ud fra de mange rygter, som der har været omkring den. Ligesom det også ventes, at Apple vil præsentere den til et event den 15. marts 2016.

Dato for Apple’s iPhone og iPad-event lækket

Der har været mange modelnavne fremme, men den seneste tid har rygterne holdt på, at det endelige navn bliver iPhone 5SE.

Og denne forventede iPhone 5SE skulle komme i mindst tre farvevarianter, hvilket er farverne Silver, Space Grey og Pink. Her menes Pink og ikke Rose Gold, sådan som det kendes fra de aktuelle iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller. Det skriver GSMArena.com.

Det er endnu uvist om den Pink-farve bliver, som den der er på sjette generation af iPod Touch og 7. generation iPod Nano.

Der er desuden også rygter om en variant i Gold, mens det menes Rose Gold farven er forbeholdt topmodellerne fra Apple.

De seneste rygter om iPhone 5SE – ny 4-tommer model

Apple har dog endnu ikke bekræftet hverken den føromtalte event den 15. marts eller iPhone 5SE. Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Der er også allerede nu en række rygter om iPhone 7, som først forventes at blive lanceret i efteråret. Et af rygterne går blandt andet på, at telefonen vil få et dual-kamera, hvilket er en teknologi Sony står bag – derfor vil det også blive aktuelt i deres kommende topmodeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer