iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

Den forventede 4-tommer iPhone, som ventes præsenteret til marts, skulle angiveligt komme i mindst tre farvevarianter.

iPod Touch 6. generation (Foto: Apple)

iPod Touch 6. generation (Foto: Apple)

Den 4-tommer iPhone er nærmest en realitet, i hvert fald, hvis man dømmer ud fra de mange rygter, som der har været omkring den. Ligesom det også ventes, at Apple vil præsentere den til et event den 15. marts 2016.

- Dato for Apple’s iPhone og iPad-event lækket

Der har været mange modelnavne fremme, men den seneste tid har rygterne holdt på, at det endelige navn bliver iPhone 5SE.

Og denne forventede iPhone 5SE skulle komme i mindst tre farvevarianter, hvilket er farverne Silver, Space Grey og Pink. Her menes Pink og ikke Rose Gold, sådan som det kendes fra de aktuelle iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller. Det skriver GSMArena.com.

Det er endnu uvist om den Pink-farve bliver, som den der er på sjette generation af iPod Touch og 7. generation iPod Nano.

Der er desuden også rygter om en variant i Gold, mens det menes Rose Gold farven er forbeholdt topmodellerne fra Apple.

- De seneste rygter om iPhone 5SE – ny 4-tommer model

Apple har dog endnu ikke bekræftet hverken den føromtalte event den 15. marts eller iPhone 5SE. Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Der er også allerede nu en række rygter om iPhone 7, som først forventes at blive lanceret i efteråret. Et af rygterne går blandt andet på, at telefonen vil få et dual-kamera, hvilket er en teknologi Sony står bag – derfor vil det også blive aktuelt i deres kommende topmodeller.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram