Sony topmodeller får også dual-kamera

Den næste iPhone skulle angiveligt komme med dual-kamera og nu forlyder det også, at Sony forventer deres topmodeller vil få det.

Sony Xperia Z5 i pink (Foto: Sony)

Sony Xperia Z5 i pink (Foto: Sony)

Mobilproducenterne forsøger løbende, at finde nogle nye features eller funktioner, hvor de kan adskille sig fra konkurrenterne, men med tiden får de alle ofte samme muligheder.

En af de næste ”store” ting skulle være et dobbelt kamera, dual-kamera, hvor der tilføjes endnu en kamerasensor på bagsiden. Vi har tidligere skrevet, at det ventes iPhone 7 Plus vil få dette.

Kommer iPhone 7 Plus med 2 kameraer

Det er et notat fra Sonys finansregnskab fra det foregående år, hvor det antydes at de vil få travlt med at producere disse dual-kameraer. Og de også vil være at finde i mange af deres kommende topmodeller. Det skriver Seekingalpha.com.

Men kommer iPhone 7 Plus med det såkaldte dual-kamera, så er det også testet af til Sony selv vil få det i deres topmodeller, hvilket først ventes vil blive til næste år (2017).

Hverken Sony eller Apple har bekræftet, at den næste topmodel fra Apple vil få den nye kamera-teknologi.

 – Sony skal muligvis brygge egne processorer

Mere til historien

Det kommende dual-kamera fra Sony er en komponent, hvor der er to sensorer side om side. Hvor der på HTC One M8 var eksperimenteret med to separate kameraer.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram