Sony topmodeller får også dual-kamera

1

Den næste iPhone skulle angiveligt komme med dual-kamera og nu forlyder det også, at Sony forventer deres topmodeller vil få det.

Sony Xperia Z5 i pink (Foto: Sony)
Sony Xperia Z5 i pink (Foto: Sony)

Mobilproducenterne forsøger løbende, at finde nogle nye features eller funktioner, hvor de kan adskille sig fra konkurrenterne, men med tiden får de alle ofte samme muligheder.

En af de næste ”store” ting skulle være et dobbelt kamera, dual-kamera, hvor der tilføjes endnu en kamerasensor på bagsiden. Vi har tidligere skrevet, at det ventes iPhone 7 Plus vil få dette.

Kommer iPhone 7 Plus med 2 kameraer

Det er et notat fra Sonys finansregnskab fra det foregående år, hvor det antydes at de vil få travlt med at producere disse dual-kameraer. Og de også vil være at finde i mange af deres kommende topmodeller. Det skriver Seekingalpha.com.

Men kommer iPhone 7 Plus med det såkaldte dual-kamera, så er det også testet af til Sony selv vil få det i deres topmodeller, hvilket først ventes vil blive til næste år (2017).

Hverken Sony eller Apple har bekræftet, at den næste topmodel fra Apple vil få den nye kamera-teknologi.

 – Sony skal muligvis brygge egne processorer

Mere til historien

Det kommende dual-kamera fra Sony er en komponent, hvor der er to sensorer side om side. Hvor der på HTC One M8 var eksperimenteret med to separate kameraer.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer