Sony skal muligvis brygge egne processorer

Samsung gør det, Apple gør det, Ja selv Huawei gør det, men nu kommer Sony muligvis til at følge trop når det gælder egenproducerede chips.

Det er ingen hemmelighed, at Sony ikke har haft det bedste salg de seneste par år på smartphone-markedet, og trænger til fornyelse for at fastholde Sony-brandet på markedet.

Topspillere, som Samsung og Apple, har nogle gode udviklede chips, som de selv står bag. Hvilket også Huawei, der er i rimelig vækst på markedet, har i kraft af deres egen-udviklede SoC i form af Kirin chippen.

Nu er det rygtet, at Sony vil være med på vognen. Der vil muligvis være egenproduceret chips fra Sony i deres kommende Xperia flagskibe, som angiveligt skulle kunne give besparelser i forhold til at benytte Snapdragon processoren, hvilket de hidtil har gjort.

I følge en report fra Digitimes fra et par uger tilbage, har Sony investeret i et designfirma fra Taiwan, ved navn Global Unichip, der skal hjælpe dem med at designe deres kommende chip.

Kampen spidser til

Der har floreret tonsvis af rygter omkring nye chips fra Qualcomm, Samsung og Huawei, der også har vist sig at holde stik. Så 2016 kommer til at byde på sindssygt hurtige chips, som Sony så angiveligt skulle konkurrere imod.

Hvis og så fremt det sker, på baggrund af hvad der egentlig mest er rygter, kan det hjælpe på Sony’s økonomi i fremtiden. Det kan selvfølgelig også gå den anden vej, hvis investeringerne ikke giver pote.

Mere til historien

Store chip producenter som Qualcomm og MediaTek, vil formentlig blive ramt økonomisk i det kommende år, af de kraftige egne-produceret chips fra stærke producenter.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra har Qualcomm-chip i Danmark – men!

Den nyeste Galaxy-topmodel, S24 Ultra, har Qualcomms nye superprocessor. Der er bare et MEN!

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Qualcomm klar med ny mellemklasse-chip

Der er en ny processor klar til mellemklassetelefonerne fra Qualcomm. Vi ser nærmere på Snapdragon 7 Gen 3.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram