Sony skal muligvis brygge egne processorer

0

Samsung gør det, Apple gør det, Ja selv Huawei gør det, men nu kommer Sony muligvis til at følge trop når det gælder egenproducerede chips.

Det er ingen hemmelighed, at Sony ikke har haft det bedste salg de seneste par år på smartphone-markedet, og trænger til fornyelse for at fastholde Sony-brandet på markedet.

Topspillere, som Samsung og Apple, har nogle gode udviklede chips, som de selv står bag. Hvilket også Huawei, der er i rimelig vækst på markedet, har i kraft af deres egen-udviklede SoC i form af Kirin chippen.

Nu er det rygtet, at Sony vil være med på vognen. Der vil muligvis være egenproduceret chips fra Sony i deres kommende Xperia flagskibe, som angiveligt skulle kunne give besparelser i forhold til at benytte Snapdragon processoren, hvilket de hidtil har gjort.

I følge en report fra Digitimes fra et par uger tilbage, har Sony investeret i et designfirma fra Taiwan, ved navn Global Unichip, der skal hjælpe dem med at designe deres kommende chip.

Kampen spidser til

Der har floreret tonsvis af rygter omkring nye chips fra Qualcomm, Samsung og Huawei, der også har vist sig at holde stik. Så 2016 kommer til at byde på sindssygt hurtige chips, som Sony så angiveligt skulle konkurrere imod.

Hvis og så fremt det sker, på baggrund af hvad der egentlig mest er rygter, kan det hjælpe på Sony’s økonomi i fremtiden. Det kan selvfølgelig også gå den anden vej, hvis investeringerne ikke giver pote.

Mere til historien

Store chip producenter som Qualcomm og MediaTek, vil formentlig blive ramt økonomisk i det kommende år, af de kraftige egne-produceret chips fra stærke producenter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer