Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

RYGTE: Et nyt år, betyder samtidig en ny topmodel fra de førende mobilproducenter og Samsung er ingen undtagelse. Deres kommende Galaxy S7 bliver, ifølge rygter, imponerende hurtig

Exynos 8 bliver, ifølge rygter, processoren i Galaxy S7

Exynos 8 bliver, ifølge rygter, processoren i Galaxy S7

I foråret 2009, lancerede sydkoreanske Samsung en ny serie af smartphones, en serie der fik navnet Galaxy og som lige siden, har fået nye familiemedlemmer hvert år. 2015 bød, i modsætning til tidligere år, på hele fire nye flagskibstelefoner i serien, først kom Galaxy S6 og S6 Edge og her i efteråret, fik de så selskab af Galaxy S6 Edge+, samt Galaxy Note 5. Fire telefoner, der med et elegant glas og aluminiums design, sammen satte en ny standard for kvaliteten af Samsung telefoner.

 - Samsung Galaxy S6 og S6 Edge test – ren topkarakter

Ifølge de seneste rygter om den, formodentlig, kommende Galaxy S7, tyder meget, på at Samsung fortsætter trenden med de banebrydende telefoner. Således beretter GSMArena, at processoren i Galaxy S7, bliver en uhørt kraftig sag, der som minimum kommer til at give konkurrenterne kamp til stregen, det viser nye data fra applikationen Antutu, som er et program, der kan teste en telefons ydeevne og på den måde, give en indikation af, hvor kraftfuld telefonens processor er.

De nye data fra Antutu, viser at den kommende Exynos 8 processor, der består af otte kerner og som, med stor sandsynlighed, bliver den processor, som Samsung vælger at smide i Galaxy S7, scorer et resultat på 103.692 point i Antutu testen, til sammenligning scorer Huaweis nye processor, med det mundrette navn Kirin 950, kun 65000 point.

 - Huawei's kommende processor er et bæst

Resultater af Antutu tests, skal dog tages med et gran salt og afspejler ikke, hvordan den telefonen opleves ved daglig brug, ikke desto mindre, er der meget der tyder på at Galaxy S7 bliver overordentlig kraftfuld.

Mere til historien

Samsungs Galaxy telefoner, er som regel blevet lanceret i foråret, men ifølge rygter, kan lanceringen af Galaxy S7 allerede finde sted i februar 2016.

Læs også:

- Samsung Galaxy S7 annonceringsdato er lækket

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram