Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig

RYGTE: Et nyt år, betyder samtidig en ny topmodel fra de førende mobilproducenter og Samsung er ingen undtagelse. Deres kommende Galaxy S7 bliver, ifølge rygter, imponerende hurtig

Exynos 8 bliver, ifølge rygter, processoren i Galaxy S7

Exynos 8 bliver, ifølge rygter, processoren i Galaxy S7

I foråret 2009, lancerede sydkoreanske Samsung en ny serie af smartphones, en serie der fik navnet Galaxy og som lige siden, har fået nye familiemedlemmer hvert år. 2015 bød, i modsætning til tidligere år, på hele fire nye flagskibstelefoner i serien, først kom Galaxy S6 og S6 Edge og her i efteråret, fik de så selskab af Galaxy S6 Edge+, samt Galaxy Note 5. Fire telefoner, der med et elegant glas og aluminiums design, sammen satte en ny standard for kvaliteten af Samsung telefoner.

 – Samsung Galaxy S6 og S6 Edge test – ren topkarakter

Ifølge de seneste rygter om den, formodentlig, kommende Galaxy S7, tyder meget, på at Samsung fortsætter trenden med de banebrydende telefoner. Således beretter GSMArena, at processoren i Galaxy S7, bliver en uhørt kraftig sag, der som minimum kommer til at give konkurrenterne kamp til stregen, det viser nye data fra applikationen Antutu, som er et program, der kan teste en telefons ydeevne og på den måde, give en indikation af, hvor kraftfuld telefonens processor er.

De nye data fra Antutu, viser at den kommende Exynos 8 processor, der består af otte kerner og som, med stor sandsynlighed, bliver den processor, som Samsung vælger at smide i Galaxy S7, scorer et resultat på 103.692 point i Antutu testen, til sammenligning scorer Huaweis nye processor, med det mundrette navn Kirin 950, kun 65000 point.

 – Huawei’s kommende processor er et bæst

Resultater af Antutu tests, skal dog tages med et gran salt og afspejler ikke, hvordan den telefonen opleves ved daglig brug, ikke desto mindre, er der meget der tyder på at Galaxy S7 bliver overordentlig kraftfuld.

Mere til historien

Samsungs Galaxy telefoner, er som regel blevet lanceret i foråret, men ifølge rygter, kan lanceringen af Galaxy S7 allerede finde sted i februar 2016.

Læs også:

Samsung Galaxy S7 annonceringsdato er lækket

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram