Samsung Galaxy S7 annonceringsdato er lækket

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om den kommende topmodel fra Samsung, så vil Galaxy S7 blive annonceret den 21. februar 2016.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+ og S6 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Hvornår vil Samsung præsentere Galaxy S7, som ventes at blive topmodellen i 2016? Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville afsløre næste års topmodel, Galaxy S7, tidligere på året end forgængerne. Disse rygter får nu nyt på sig, da en specifik dato netop er nævnt. Men tidligere end i år bliver det reelt set ikke.

Skal man tro de nye rygter, så vil den kommende Galaxy-topmodel blive afsløret søndag den 21. februar 2016 – dagen før Mobile World Congress 2016 (MWC) løber af staben i Barcelona. Det kan også være datoerne for næste års MWC, der er skyld i den tidligere lancering, som også kun er cirka en uge tidligere end dette års topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der blev præsenteret den 1. marts 2015 – også dagen før den officielle start på MWC. Det skriver GSMArena.com.

 – De tre bedste nyheder i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Så kort og godt er der umiddelbart ikke tale om en ”tidligere” dato, blot en dato der er rykket en uge frem i forhold til i år,  fordi de formentlig atter vil bruge Barcelona som stedet de offentliggør en topmodel.

Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona

Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona

Det er derfor også forventet, at hvis rygterne holder stik, at de så vil holde en storstilet event i Barcelona, hvor hele verdens tech-medier er samlet til MWC. De nye rygter stammer fra Twitter, hvor profilen Ricciolo1 har postet et billede, der angiveligt tyder på et Samsung Unpacked event i Barcelona.

 – Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7. Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer.

Web-TV: TEST af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Mere til historien

MereMobil.dk har været utrolig glade for Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge og senere efterårsmodellern Galaxy S6 Plus og Galaxy S6 Edge Plus. Derfor ser vi også frem til Galaxy S7-modellerne med spænding. Du kan læse vores uddybende test af Galaxy S6 og S6 Edge her, samt se web-tv indslaget herover.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram