Samsung Galaxy S7 annonceringsdato er lækket

0

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om den kommende topmodel fra Samsung, så vil Galaxy S7 blive annonceret den 21. februar 2016.

Samsung Galaxy S6 Edge+
Samsung Galaxy S6 Edge+ og S6 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Hvornår vil Samsung præsentere Galaxy S7, som ventes at blive topmodellen i 2016? Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville afsløre næste års topmodel, Galaxy S7, tidligere på året end forgængerne. Disse rygter får nu nyt på sig, da en specifik dato netop er nævnt. Men tidligere end i år bliver det reelt set ikke.

Skal man tro de nye rygter, så vil den kommende Galaxy-topmodel blive afsløret søndag den 21. februar 2016 – dagen før Mobile World Congress 2016 (MWC) løber af staben i Barcelona. Det kan også være datoerne for næste års MWC, der er skyld i den tidligere lancering, som også kun er cirka en uge tidligere end dette års topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der blev præsenteret den 1. marts 2015 – også dagen før den officielle start på MWC. Det skriver GSMArena.com.

 – De tre bedste nyheder i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Så kort og godt er der umiddelbart ikke tale om en ”tidligere” dato, blot en dato der er rykket en uge frem i forhold til i år,  fordi de formentlig atter vil bruge Barcelona som stedet de offentliggør en topmodel.

Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona
Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona

Det er derfor også forventet, at hvis rygterne holder stik, at de så vil holde en storstilet event i Barcelona, hvor hele verdens tech-medier er samlet til MWC. De nye rygter stammer fra Twitter, hvor profilen Ricciolo1 har postet et billede, der angiveligt tyder på et Samsung Unpacked event i Barcelona.

 – Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7. Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer.

Web-TV: TEST af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Mere til historien

MereMobil.dk har været utrolig glade for Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge og senere efterårsmodellern Galaxy S6 Plus og Galaxy S6 Edge Plus. Derfor ser vi også frem til Galaxy S7-modellerne med spænding. Du kan læse vores uddybende test af Galaxy S6 og S6 Edge her, samt se web-tv indslaget herover.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer