Samsung Galaxy S7 annonceringsdato er lækket

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om den kommende topmodel fra Samsung, så vil Galaxy S7 blive annonceret den 21. februar 2016.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+ og S6 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Hvornår vil Samsung præsentere Galaxy S7, som ventes at blive topmodellen i 2016? Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville afsløre næste års topmodel, Galaxy S7, tidligere på året end forgængerne. Disse rygter får nu nyt på sig, da en specifik dato netop er nævnt. Men tidligere end i år bliver det reelt set ikke.

Skal man tro de nye rygter, så vil den kommende Galaxy-topmodel blive afsløret søndag den 21. februar 2016 – dagen før Mobile World Congress 2016 (MWC) løber af staben i Barcelona. Det kan også være datoerne for næste års MWC, der er skyld i den tidligere lancering, som også kun er cirka en uge tidligere end dette års topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der blev præsenteret den 1. marts 2015 – også dagen før den officielle start på MWC. Det skriver GSMArena.com.

 - De tre bedste nyheder i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Så kort og godt er der umiddelbart ikke tale om en ”tidligere” dato, blot en dato der er rykket en uge frem i forhold til i år,  fordi de formentlig atter vil bruge Barcelona som stedet de offentliggør en topmodel.

Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona

Lækket billede fra Twitter afslører lancering af Galaxy S7 i Barcelona

Det er derfor også forventet, at hvis rygterne holder stik, at de så vil holde en storstilet event i Barcelona, hvor hele verdens tech-medier er samlet til MWC. De nye rygter stammer fra Twitter, hvor profilen Ricciolo1 har postet et billede, der angiveligt tyder på et Samsung Unpacked event i Barcelona.

 - Samsung Galaxy S7 får måske "3D Touch" - ClearForce

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7. Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer.

Web-TV: TEST af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Mere til historien

MereMobil.dk har været utrolig glade for Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge og senere efterårsmodellern Galaxy S6 Plus og Galaxy S6 Edge Plus. Derfor ser vi også frem til Galaxy S7-modellerne med spænding. Du kan læse vores uddybende test af Galaxy S6 og S6 Edge her, samt se web-tv indslaget herover.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram