Samsung planlægger lancering af Galaxy S7 i januar

0

RYGTE: Ifølge kilder, så planlægger Samsung angiveligt at lancere deres kommende flagskib nogle uger før ”traditionen”.

Samsung, logo
Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Samsung planlægger angiveligt, at lancere deres kommende flagskib, Samsung Galaxy S7, nogle uger tidligere end hvor de traditionelt lancerer deres topmodel – nemlig til Mobile World Congress 2016. Men Galaxy S7 skulle altså ifølge rygterne blive lanceret nogle uger tidligere. Det skriver Afterdawn.com.

 – Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Skulle Samsung vælge at lancere deres Galaxy S7 nogle uger før Mobile World Congress, så kunne det også være et tegn på, at Samsung ikke vil kæmpe for mediernes opmærksomhed ved MWC, men have den for sig selv ved et selvstændigt arrangement.

Der skulle også komme en ændring i Samsungs flagskibs-taktik, hvor der nu skulle komme flere varianter – lidt som det kendes fra Sony Xperia Z5-serien. Nemlig med  “Super Premium”, ”Premium” og ”Sub-premium” varianter. Det skriver SamMobile.com. Det stemmer overens med de rygter, der tidligere har været om, at Galaxy S7 ville komme i tre udgaver, dog har dette været med hentydning til forskellige processorvarianter, men måske forskellene er større.

 – Måske tre udgaver af Samsung Galaxy S7

Skal man tro rygterne, så vil Samsung præsentere Galaxy S7 den 19. januar 2016.

Med en lancering den 19. januar 2016, så vil Samsung komme uden om både CES-messen og MWC.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, og vi vil under alle omstændigheder også dække Samsungs event.

Mere til historien

Mobile World Congress (MWC) 2016 vil blive afholdt i dagene 22-25 februar 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer