Samsung Galaxy S7 kommer (måske) i tre forskellige varianter

10

Rygte: Næste års kommende Samsung topmodel, Galaxy S7, kan komme i tre varianter, der har forskellige processorer.

Samsung logo
Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Der har været mange skriverier omkring de nye iPhone 6S-modeller og processoren i disse, Apples A9 processor er produceret af to forskellige producenter. Samsung i øvrigt er den ene af disse.

 – Batteritiden på iPhone 6S afhænger af processoren

Men Samsung har også selv tidligere haft flere varianter ude af deres topmodeller, ligeledes med forskellige processorer, men også forskellige chipsets.

Rygterne er allerede nu begyndt at svirre omkring den næste topmodel, Galaxy S7.

Og skal man tro den oftest velinformerede website, SamMobile, så kommer den næste topmodel altså i hele tre forskellige varianter. De vil formentlig ligne hinanden på det ydre design, men hvor forskellen er gemt indeni – nemlig i form af tre forskellige processorer. Nemlig en fra Qualcomm og to Exynos fra Samsung selv.

Ifølge SamMobile så bliver der en variant, som får processoren Exynos 7422, der er en videreudvikling fra Exynos 7420-processoren, som er i den nuværende Galaxy S6. Derudover kommer der en variant, som får den nye Exynos 8890 processor i, hvilket formentlig bliver den model der kommer på det danske marked.

 – Så imponerende er den kommende Snapdragon 820 processor

Det ventes også, at Galaxy S7 kommer i en variant med Snapdragon 820 fra Qualcomm.

Samsung selv har ikke hverken be- eller afkræftet dette.

Mere til historien

Kommer Galaxy S7 i tre forskellige varianter, så er det første gang Samsung benytter tre forskellige processorer i en topmodel, mens det altså ikke er sjældent de har lanceret topmodeller med to forskellige processorer i.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer