Måske er Sony på vej væk

Det er ingen hemmelighed at Sonys salg ikke ligefrem er gået forrygende på smartphone-fronten, men nu ser det ud til, at næste års profit bliver afgørende for fremtiden.

Efter flere års underskud har administrerende direktør Kazuo Hirai manipuleret en omstrukturering hos Sony, der rent faktisk har vist forbedringer i salget, takket være omkostningsbesparelser, hvilket indebærer en afslutning på deres svage divisioner som f.eks. pc-divisionen.

Dermed har de mere fokuseret på de divisioner der har kørt fremragende, som billedsensorer samt konsol og videospil, men deres smartphone-division har været for sløve til at vende rundt, som vi også så tidligere på året, da de fremlagde deres skuffende opgørelse.

- "We will continue with the business as long as we are on track with the scenario of breaking even next year onwards, Otherwise, we haven't eliminated the consideration of alternative options." Sådan lød det fra Hirai tidligere på ugen, fortæller Reuters.

Sony er for hjemmevendte

En del af problemet er, at Sony ikke har kunne få så meget opmærksomhed i det amerikanske marked, hvor de kun har 1 procent af markedsdelene. Til sammenligning har de i deres hjemland Japan omkring 17,5 procent.

Derudover har det også været svært for Sony, at få profit fra deres mellemklasse-enheder, da de svinder ud i mængden af billige kineser modeller.

Sony Xperia Z5-serien (Foto: Sony)

Sony Xperia Z5-serien (Foto: Sony)

Sony har herhjemme smidt en topmodel ud hvert halve år, med meget få opgraderinger, som ikke just i alles øjne har været været en positiv strategi for Sony, men med ændringer i planerne, og tre nye og spændende produkter i form af Xperia Z5 familien, vil Sony måske kunne ændre på salget? Det håber vi i hvertfald, for ellers må Xperia navnet desværre nok gå over i historien.

Mere til historien

Xperia Z5 Compact og Z5 Premium er to produkter, som skiller sig ud fra markedet, og giver noget andre producenter ikke gør lige nu, i form af top-specifikationer i en kompakt størrelse, og første 4K skærm i en telefon - muligvis at differentieringen fra andre enheder kan vende skuden?

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram