Sony Mobile fremlægger skuffende salg

Sonys salg har nået pæne nye højder, dog ender deres tilbagegang i mobildivisionen, med at give underskud i dette kvartals salg.

Sonys indsats i omstruktureringen, centreret omkring deres billedesensorer og konsoldivisioner, har givet pote. Sony annoncerer nemlig et resultat for deres salg i kvartalet, der sluttede i juli.

Sony (Foto: Thenextweb)

Sony (Foto: Thenextweb)

Resultatet er 780 millioner dollars, hvilket er et fald på 0,1 procent i forhold til samme periode sidste år.

Deres billedesensor-division gav en indtægt på 249 millioner dollars, hvilket er en stigning på 164 procent. Spildivisionen har givet en stigning på 160 millioner dollars, og det er en stigning på hele 350 procent. Derudover har deres musikdivision også en vækst på 260 millioner dollars, som er en stigning på 172 procent.

Ikke kun fremgang for Sony

Ikke alt er en dans på roser for Sony. Deres salg er i alt gået ned med 0,1 procent, grundet bl.a. mobildivisionen. Den har nemlig resulteret i et underskud på 188 millioner dollars, hvilket er et fald på 16,3 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Sony: Smatphones er stadig vigtige for os

Det forventes nu, at underskudet for Sonys mobildivision bliver 480 millioner dollars for hele året.

Sony har annonceret, at de vil fokusere mere på high-end segmentet, med fremtidige flagskibe, som ikke vil blive spyttet ud hvert halve år, men snarre hvert år. Da deres nuværende flagskib Xperia Z3+ ikke ligefrem hjælper på deres situation, er det fortsat uvist, om producenten kan vende tingene rundt ved hjælp af kommende hardware, og om deres fremtidige mobilstrategi hjælper på salget.

Mere til historien

Det kan vise sig, at Sony kan komme med deres nye flagskib, Z5, til deres mobilportfolie allerede omkring IFA messen til efteråret.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram