Sony: Smartphones er stadigt vigtige for os

Sony afblæser exit fra smartphone- og mobilbranchen. ”Du kan ikke spare dig til succes,” sagde Sony på Mobile World Congress.

Sony Xperia M4 Aqua (Foto: Sony)

Sony Xperia M4 Aqua blev præsenteret ved MWC 2015   (Foto: Sony)

Sony Mobile udnyttede sin presseevent ved Mobile World Congress, der i disse dage finder sted i Barcelona, til at adressere nogle af de spørgsmål der har været omkring deres engagement i mobilbranchen.

I en tidligere artikel fra nyhedsbureauet Reuters fortalte Kazuo Hirai, Sonys topchef, om oprustning på Playstation, spil og sensorer til digitale kameraer. Alle andre forretningsområder ville Sony sælge fra, ifølge Kazuo Hirai.

Helt så konsekvent fremstod Sonys holdning ikke på MWC.

– ”Mobil vil fortsætte med at være en vigtig del af Sony. Smartphone-markedet er omkostningstungt med hård konkurrence på prisen. Vi forventer engagementet fortsætter, men vi må se på hvordan vi bedst håndterer forretningen. Én ting der ikke har ændret sig er, at mobildelen vil være en vigtig del af Sony group,” lød det fra Sonys Kazuo Hira.

Han slog på, at smartphones, tablets og smart-wear er en stor del af alle folks liv i dag. Sony vil derfor fortsat være en del af dette.

– ”Du kan ikke spare dig til succes. Vores succes skal komme fra optimering på kernen i vores smartphone-forretning, men også fra nye idéer og nye forretningsmuligheder,” sagde den nyligt tiltrådte chef for Sony Mobile, Hiroki Totoki til de fremmødte ved pressemødet.

Ud fra de foreliggende oplysninger må Sonys exit fra smartphone-branchen indtil videre være afblæst.

Roligt MWC for Sony

Sony deltog ikke i slagsmålet om opmærksomheden ved de storslåede lanceringsevents. Mens HTC og Samsung søndag præsenterede henholdsvis HTC One M9 samt Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, havde Sony en mere rolig tilgang.

Det blev til en stille lancering af Sony Xperia M4 Aqua, som er en prisvenlig massemarked-telefon med 64 bit Qualcomm Snapdragon 615 processor. M4 Aqua er som flere andre Sonys produkter vand og støvtæt.

Sony Xperia Z4 Tablet med 10,1 tommer 2K-skærm er det tætteste Sony kom på en toplancering ved MWC 2015. Verdens letteste og tyndeste 10-tommer tablet, var udmeldingen fra Sony.

Sony Xperia M4 – ny vandtæt mellemklasse mobil

Mere til historien

Sony fik et godt fjerde kvartal, som er det vigtige julekvartal. Smartphone-salget steg 27 procent, og der blev i dette kvartal solgt 12 millioner Sony smartphones på verdensplan.

PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Sony Xperia 1 V får snart en stor opdatering

Inden længe kan du opdatere din Sony Xperia 1 V med en ny stor softwarepakke, der blandt andet indeholder Android 14.

(mere…)
PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Sony har nu bekræftet, at der inden længe lander en opdateret PlayStation 5 i butikkerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram