Sony Xperia M4 Aqua – ny vandtæt mellemklasse mobil

0

Sony har ved MWC 2015 offentliggjort en ny vandtæt mellemklasse-telefon med et kamera i topklasse. Læs mere om Xperia M4 Aqua her.

Sony Xperia M4 Aqua (Foto: Sony)
Sony Xperia M4 Aqua (Foto: Sony)

HTC, Huawei og Samsung tyvstartede Mobile World Congress søndag, mens den officielle åbning har fundet sted i dag, hvilket Sony har benyttet sig af. De havde nemlig indkaldt til pressemøde fra morgenstunden af.

Foruden en ny tablet, Xperia Z4 Tablet, præsenterede Sony også Xperia M4 Aqua, som sætter nye standarder for smartphones i mellemklassen. Det blev også til et vandtæt trådløst Bluetooth-headset SBH-70.

M4 Aqua kommer med et kraftfuldt kamera på 13 megapixels, et vandtæt design og et batteri, der sjældent hører til mellemklassen.

– ”Sony Xperia M4 Aqua repræsenterer vores nye fokus på mellemklasse-mobiler, som skal være uden kompromisser. Vi har taget de bedste funktioner fra Xperia Z-serien, nemlig kameraet, batteritiden, vandtætheden og designet, og tilbyder her en kvalitetstelefon, som ikke findes i denne prisklasse i dag”, siger Ola Lilja Molén, nordisk chef hos Sony Mobile.

Billeder af Sony Xperia M4 Aqua

Selfie-kamera og vandtæt

Xperia M4 Aqua har foruden et 13 megapixels hovedkamera også et frontkamera på hele 5 megapixels. Kameraet kommer med Sony Superior Auto-funktion, selfie-kamera og alle de kamera-applikationer, der kendes fra Xperia-topmodellerne.

Telefonen er udformet i Sony OmniBalance-design og kommer i farverne hvid, sort og koral.

Et af salgsargumenterne for Xperia M4 Aqua er uden tvivl vandtætheden, hvor Sony helt klart er markedsleder. M4 Aqua har en vandtæthed på IP68. Konkurrenten Samsung er gået den modsatte vej med S6 og S6 Edge, der ikke er vandtætte, sådan som Galaxy S5 ellers var.

Skærmen på M4 Aqua er en 5 tommer HD skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels mens processoren er 64-bit Qualcomm Snapdragon 615 Octa Core (quad-core 1.5 GHz og Quad-core 1.0 GHz). Derudover er telefonen vand- og støvtæt med certificeringerne IP65 og IP68.

Under motorhjelmen er der Android 5.0 Lollipop og batteriet er på 2.400 mAh. De fysiske mål er 145.5 x 72.6 x 7.3 mm og vægten er på 140 gram. Den vejledende pris bliver lige under 2.000 kroner.

Sony Xperia M4 Aqua – pris og tilgængelighed

Du kan finde den fulde specifikationsliste her.

Mere til historien

Selvom M4 Aqua har mange interessante egenskaber, så er der kompromisser i forhold til topmodel-telefonerne. Eksempelvis er skærmen kun i HD-opløsning og ikke Fuld HD eller 2K. Der er heller ikke mulighed for at benytte Remote Play på M4 Aqua.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer