Her er de nye mobiler i marts

0

OVERSIGT: Vi har netop fået præsenteret nogle af årets store nyheder og nogle af dem er allerede på vej i butikkerne. Se hvilke her.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Mobile World Congress 2016 var stedet, hvor flere af forårets kommende topmodeller blev præsenteret og allerede i denne måned finder nogle af dem plads på hylderne i landets telebutikker.

Sidste års topmodel fra Samsung, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der vandt prisen som ”Årets Mobil 2015”, blev på MWC efterfulgt af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som var et af højdepunkterne på Mobile Word Congress 2016 – og allerede nu er forudbestillingerne startet hos landets mobilforhandlere.

Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Ugen før Mobile World Congress lavede Microsoft en ”soft-launch” af deres nye Lumia-telefon, der lyder modelnavnet Lumia 650. Denne lander også i handlen i marts.

Få herunder overblikket over hvilke andre telefoner, som lander i handlen i denne måned.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Teleselskaberne har, som nævnt tidligere, allerede startet forsalget af de nye Galaxy S7-modeller og bestiller du en af de nye topmodeller fra Samsung allerede nu, så får du den ikke alene før salgsstarten. Du får også et gratis Gear VR med i prisen.

Med Galaxy S7-modellerne får du en telefon, som bygger videre på designet fra den populære forgænger, der dog lige er optimeret yderligere. Det er nemlig værd at notere sig, at glasset på bagsiden er afrundet op mod telefonens kant, hvilket er med til at give en bedre designoplevelse.

Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller

Galaxy S7 får en vejledende pris på 5.699 kroner uden abonnement, mens Galaxy S7 Edge får en vejledende pris på 6.499 kroner uden abonnement.

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har salgsstart hos 3, Telia, Telenor og TDC, samt en række andre forhandlere fredag den 11. marts 2016

Web-TV: Det første kig på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Lumia 650 (Foto: Microsoft)
Microsoft Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650 beskrives som en mellemklasse smartphone, men selvom mobilen er forholdsvis billig kommer den alligevel med den nyeste udgave af Microsofts mobilsystem, Windows 10 Mobile, der også i pakken tilbyder Office-programmerne som Word, Excel og Outlook på telefonen.

Microsoft Lumia 650 – her er den

Skærmen er en 5 tommer AMOLED-type med en opløsning på 1280 x 720 pixels og processoren er af typen 1.3 GHz quad-core Snapdragon 212.

Derudover kommer den med 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 200 GB), 8 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 4G og et batteri på 2.000 mAh.

Lumia 650 har salgsstart hos blandt andet TDC og Telia fra den 10. marts.

HTC Desire 530
HTC Desire 530 (Foto: HTC)

HTC Desire 530

HTC har netop til Mobile World Congress lanceret tre nye Desire-modeller, men det er kun den ene, Desire 530, der kommer på det danske marked.

 – HTC Desire 530 – ny budget-mobil

Telefonen kommer med en 5,0 tommer skærm og er en smartphone i den budgetvenlige-klasse.

Desire 530 har 1,5 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB, samt Android 6.0 Marshmallow.

Desire 350 kommer i de danske butikker i uge 11 i farven Graphite Grey. Telefonen får en vejledende pris på 1.690 kroner uden abonnement.

 – HTC Desire 530 – se pris og tilgængelighed

Den vil kunne købes hos Elgiganten, Telenor, Telia, CallMe, Komplett og Dustin.

Andre nyheder

Den nye topmodel fra LG, som hedder G5, kommer i handlen i april måned, men kan flere steder forudbestilles. Blandt andet starter Telia pre-sale fredag den 18. marts 2016.

I marts starter TDC også salget af Samsung Galaxy A5 (2016), som havde salgsstart i Danmark i slut januar og kom i sortiment flere steder i februar.

Mere til historien

Det er ikke altid, at telefonerne først lanceres når et teleselskab får dem i sortiment. Nogle gange ser teleselskaberne også en model an hos andre forhandlere før de endeligt beslutter sig, som eksempelvis tilfældet er med Samsung Galaxy A5 (2016) hos TDC denne måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer