Her er de nye mobiler i marts

OVERSIGT: Vi har netop fået præsenteret nogle af årets store nyheder og nogle af dem er allerede på vej i butikkerne. Se hvilke her.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Mobile World Congress 2016 var stedet, hvor flere af forårets kommende topmodeller blev præsenteret og allerede i denne måned finder nogle af dem plads på hylderne i landets telebutikker.

Sidste års topmodel fra Samsung, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der vandt prisen som ”Årets Mobil 2015”, blev på MWC efterfulgt af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som var et af højdepunkterne på Mobile Word Congress 2016 – og allerede nu er forudbestillingerne startet hos landets mobilforhandlere.

Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Ugen før Mobile World Congress lavede Microsoft en ”soft-launch” af deres nye Lumia-telefon, der lyder modelnavnet Lumia 650. Denne lander også i handlen i marts.

Få herunder overblikket over hvilke andre telefoner, som lander i handlen i denne måned.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Teleselskaberne har, som nævnt tidligere, allerede startet forsalget af de nye Galaxy S7-modeller og bestiller du en af de nye topmodeller fra Samsung allerede nu, så får du den ikke alene før salgsstarten. Du får også et gratis Gear VR med i prisen.

Med Galaxy S7-modellerne får du en telefon, som bygger videre på designet fra den populære forgænger, der dog lige er optimeret yderligere. Det er nemlig værd at notere sig, at glasset på bagsiden er afrundet op mod telefonens kant, hvilket er med til at give en bedre designoplevelse.

Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller

Galaxy S7 får en vejledende pris på 5.699 kroner uden abonnement, mens Galaxy S7 Edge får en vejledende pris på 6.499 kroner uden abonnement.

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har salgsstart hos 3, Telia, Telenor og TDC, samt en række andre forhandlere fredag den 11. marts 2016

Web-TV: Det første kig på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650 beskrives som en mellemklasse smartphone, men selvom mobilen er forholdsvis billig kommer den alligevel med den nyeste udgave af Microsofts mobilsystem, Windows 10 Mobile, der også i pakken tilbyder Office-programmerne som Word, Excel og Outlook på telefonen.

Microsoft Lumia 650 – her er den

Skærmen er en 5 tommer AMOLED-type med en opløsning på 1280 x 720 pixels og processoren er af typen 1.3 GHz quad-core Snapdragon 212.

Derudover kommer den med 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 200 GB), 8 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 4G og et batteri på 2.000 mAh.

Lumia 650 har salgsstart hos blandt andet TDC og Telia fra den 10. marts.

HTC Desire 530

HTC Desire 530 (Foto: HTC)

HTC Desire 530

HTC har netop til Mobile World Congress lanceret tre nye Desire-modeller, men det er kun den ene, Desire 530, der kommer på det danske marked.

 – HTC Desire 530 – ny budget-mobil

Telefonen kommer med en 5,0 tommer skærm og er en smartphone i den budgetvenlige-klasse.

Desire 530 har 1,5 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB, samt Android 6.0 Marshmallow.

Desire 350 kommer i de danske butikker i uge 11 i farven Graphite Grey. Telefonen får en vejledende pris på 1.690 kroner uden abonnement.

 – HTC Desire 530 – se pris og tilgængelighed

Den vil kunne købes hos Elgiganten, Telenor, Telia, CallMe, Komplett og Dustin.

Andre nyheder

Den nye topmodel fra LG, som hedder G5, kommer i handlen i april måned, men kan flere steder forudbestilles. Blandt andet starter Telia pre-sale fredag den 18. marts 2016.

I marts starter TDC også salget af Samsung Galaxy A5 (2016), som havde salgsstart i Danmark i slut januar og kom i sortiment flere steder i februar.

Mere til historien

Det er ikke altid, at telefonerne først lanceres når et teleselskab får dem i sortiment. Nogle gange ser teleselskaberne også en model an hos andre forhandlere før de endeligt beslutter sig, som eksempelvis tilfældet er med Samsung Galaxy A5 (2016) hos TDC denne måned.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Samsung ude med datoer for udrulning af Android Oreo

Android 8.0 Oreo er nu på vej til Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 samt Galaxy A-serien fra 2017. Datoerne er meldt ud for, hvornår opdateringen frigives.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram