HTC Desire 530 – ny budget-mobil

MWC: HTC har benyttet Mobile World Congress til at offentliggøre en ny model. Ikke en topmodel men et nyt medlem af Desire-familien.

HTC Desire 530

HTC Desire 530

HTC har i Barcelona udnyttet at verdenspressen indenfor mobilbranchen er samlet og præsenteret det nyeste medlem i deres Desire-familie.

Navnet på “den lille ny” er HTC Desire 530. Den kommer med 16 GB indbygget hukommelse, som udvides med microSD-kort på op til 2 TB. Den interne hukommelse og SD-korter kan desuden kombineres, så Android-systemet og applikationer ser det som ét samlet drev.

Der medfølger også lagerplads på Google Photo til dine billeder og videoklip.

HTC var de første, som kom på markedet med en smartphone med Android 6.0 Marshmallow  – foruden Nexus-telefonerne, og HTC Desire 530 kommer da også med den nyeste Android-version fra salgsæsken.

Kameraet er på 8 megapixels og har en BSI-sensor, der sikrer bedre billedkvalitet ved lav belysning. Mens frontkameraet er på 5 megapixels.

HTC One-serien har været med til, at højne niveauet af lydkvalitet i mobiltelefoner. Og den forsøger HTC at videreføre i Desire 530, som har en forstærker og indbyggede BoomSound-profiler.

-“HTC har opbygget sit renommé ved at holde sig på forkant med designudviklingen og nye funktioner. Vi er samtidig klar over, at den hårde konkurrence på smartphone-markedet har gjort forbrugerne mere kvalitets- og prisbevidste end nogensinde før. Med lanceringen af Desire 530 flytter vi grænserne for, hvad man kan forvente af design og funktionalitet i denne prisklasse,” fortæller nordisk chef for HTC, Jan Costa Thiele.

HTC Desire 530 kommer i danmark i farven Graphite Grey.

Telefonen landet i handlen herhjemme i midten af marts.

HTC Desire 530 – se her de danske priser

Mere til historien

Det er endnu uvist, hvornår HTC lancerer en ny topmodel, men det rygtes at de offentliggør HTC Parfume i marts eller april.

 

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram