HTC Desire 530 – ny budget-mobil

0

MWC: HTC har benyttet Mobile World Congress til at offentliggøre en ny model. Ikke en topmodel men et nyt medlem af Desire-familien.

HTC Desire 530
HTC Desire 530

HTC har i Barcelona udnyttet at verdenspressen indenfor mobilbranchen er samlet og præsenteret det nyeste medlem i deres Desire-familie.

Navnet på “den lille ny” er HTC Desire 530. Den kommer med 16 GB indbygget hukommelse, som udvides med microSD-kort på op til 2 TB. Den interne hukommelse og SD-korter kan desuden kombineres, så Android-systemet og applikationer ser det som ét samlet drev.

Der medfølger også lagerplads på Google Photo til dine billeder og videoklip.

HTC var de første, som kom på markedet med en smartphone med Android 6.0 Marshmallow  – foruden Nexus-telefonerne, og HTC Desire 530 kommer da også med den nyeste Android-version fra salgsæsken.

Kameraet er på 8 megapixels og har en BSI-sensor, der sikrer bedre billedkvalitet ved lav belysning. Mens frontkameraet er på 5 megapixels.

HTC One-serien har været med til, at højne niveauet af lydkvalitet i mobiltelefoner. Og den forsøger HTC at videreføre i Desire 530, som har en forstærker og indbyggede BoomSound-profiler.

-“HTC har opbygget sit renommé ved at holde sig på forkant med designudviklingen og nye funktioner. Vi er samtidig klar over, at den hårde konkurrence på smartphone-markedet har gjort forbrugerne mere kvalitets- og prisbevidste end nogensinde før. Med lanceringen af Desire 530 flytter vi grænserne for, hvad man kan forvente af design og funktionalitet i denne prisklasse,” fortæller nordisk chef for HTC, Jan Costa Thiele.

HTC Desire 530 kommer i danmark i farven Graphite Grey.

Telefonen landet i handlen herhjemme i midten af marts.

HTC Desire 530 – se her de danske priser

Mere til historien

Det er endnu uvist, hvornår HTC lancerer en ny topmodel, men det rygtes at de offentliggør HTC Parfume i marts eller april.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer