Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

0

Hvis du forudbestiller Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge kan du, hos nogle selskaber, få telefonen før salgsstarten samt et gratis Gear VR.

Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)
Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede i går aftes deres nyeste topmodel, Galaxy S7, og kort efter præsentationen var teleselskaberne klar til at tage imod forudbestillinger fra kunderne. Så er du en af dem, som vil være sikker på at få et eksemplar af Galaxy S7, når den er klar til salg, så kan du forudbestille nu.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller

Teleselskabet 3 oplyste søndag, at de var klar til at tage imod forudbestillingerne på deres hjemmeside. Forudbestiller man inden den 10. marts 2016, så får man et Gear VR med i købet. Dette har en normalpris på 1.199 kroner.

Telenor har åbnet op for en venteliste, hvor kunder kan blive skrevet op til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge på deres hjemmeside. Også hos Telenor medfølger et Gear VR med i prisen.

 – Her er forskellen på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Også hos Telia kan man frem til den 10. marts bestille Galaxy S7-modellerne og få et Gear VR med i prisen. Du kan læse mere på deres hjemmeside, hvor de også er klar til at tage imod forudbestillinger.

TDC er også med på forudbestillingerne. Også her smides et Gear VR-headset med oven i hatten. Læs mere om Galaxy S7 hos TDC her.

 – Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge – det koster de

Forudbestiller du dig eksemplar senest den 5. marts 2016, så tilbyder flere af selskaberne i øvrigt, at du modtager telefonen tre dage før den lander i butikkerne.

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 Edge, altså forgængeren til de netop præsenterede telefoner, vandt titlen som “Årets Mobil 2015” på MereMobil.dk, hvor det var læserne der havde stemt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer