Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Hvis du forudbestiller Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge kan du, hos nogle selskaber, få telefonen før salgsstarten samt et gratis Gear VR.

Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)

Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede i går aftes deres nyeste topmodel, Galaxy S7, og kort efter præsentationen var teleselskaberne klar til at tage imod forudbestillinger fra kunderne. Så er du en af dem, som vil være sikker på at få et eksemplar af Galaxy S7, når den er klar til salg, så kan du forudbestille nu.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller

Teleselskabet 3 oplyste søndag, at de var klar til at tage imod forudbestillingerne på deres hjemmeside. Forudbestiller man inden den 10. marts 2016, så får man et Gear VR med i købet. Dette har en normalpris på 1.199 kroner.

Telenor har åbnet op for en venteliste, hvor kunder kan blive skrevet op til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge på deres hjemmeside. Også hos Telenor medfølger et Gear VR med i prisen.

 – Her er forskellen på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Også hos Telia kan man frem til den 10. marts bestille Galaxy S7-modellerne og få et Gear VR med i prisen. Du kan læse mere på deres hjemmeside, hvor de også er klar til at tage imod forudbestillinger.

TDC er også med på forudbestillingerne. Også her smides et Gear VR-headset med oven i hatten. Læs mere om Galaxy S7 hos TDC her.

 – Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge – det koster de

Forudbestiller du dig eksemplar senest den 5. marts 2016, så tilbyder flere af selskaberne i øvrigt, at du modtager telefonen tre dage før den lander i butikkerne.

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 Edge, altså forgængeren til de netop præsenterede telefoner, vandt titlen som “Årets Mobil 2015” på MereMobil.dk, hvor det var læserne der havde stemt.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram