Samsung Galaxy S7 og S7 Edge – det koster de i Danmark

18

Her er priserne på Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge samt tilgængeligheden i Danmark.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Den præcise dato for en dansk salgsstart på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er offentliggjort. Samsung skriver selv, at de nye telefoner vil kunne købes ”medio marts” her i Danmark, men den præcise dato er fredag den 11. marts 2016.

Hos nogle teleselskaber er det endda muligt, at få telefonen leveret nogle dage før selve salgsstarten. Som et kampagnetiltag tilbydes også en gratis Gear VR med i købet hvis man forudbestiller en af telefonerne.

Samsung Galaxy S7 vil koste 5.699 kroner mens Samsung Galaxy S7 Edge vil ligge til den vejledende pris på 6.499 kroner, uden abonnement.

I Danmark har blandt andet TDC, Telenor, Telia og Teleselskabet 3 valgt at tage produkterne på hylderne, bekræfter de overfor MereMobil.dk.

Telefonerne vil kunne fås i sort, hvid og guld. I Danmark bliver det kun 32 GB modellen som Samsung gør tilgængelig, men begge telefoner findes også i en variant med 64 GB intern hukommelse.

I begge telefoner er der plads til udvidelse af hukommelsen via MicroSD-kort på op til 200 GB. I modellerne, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, fra 2015, var der ikke plads til hukommelseskort, så mange Samsung-fans vil nok betegne dette som et fremskridt.

Galaxy S7 har en 5,1 tommer skærmen mens S7 Edge har 5,5 tommer skærm. Begge telefoner er født med Android 6.0.1 Marshmallow med Samsungs egen brugerflade oven på.

Alt du skal vide om Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Vi har prøvet Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Begge telefoner har Always On-skærm hvor du kan se notifikationer og uret, uden at tænde hele skærmen. Samsung lover at deres egen powersave-teknik ikke vil tømme batteriet, når man bruger denne funktion.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer