Samsung Galaxy S7 og S7 Edge – det koster de i Danmark

Her er priserne på Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge samt tilgængeligheden i Danmark.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Den præcise dato for en dansk salgsstart på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er offentliggjort. Samsung skriver selv, at de nye telefoner vil kunne købes ”medio marts” her i Danmark, men den præcise dato er fredag den 11. marts 2016.

Hos nogle teleselskaber er det endda muligt, at få telefonen leveret nogle dage før selve salgsstarten. Som et kampagnetiltag tilbydes også en gratis Gear VR med i købet hvis man forudbestiller en af telefonerne.

Samsung Galaxy S7 vil koste 5.699 kroner mens Samsung Galaxy S7 Edge vil ligge til den vejledende pris på 6.499 kroner, uden abonnement.

I Danmark har blandt andet TDC, Telenor, Telia og Teleselskabet 3 valgt at tage produkterne på hylderne, bekræfter de overfor MereMobil.dk.

Telefonerne vil kunne fås i sort, hvid og guld. I Danmark bliver det kun 32 GB modellen som Samsung gør tilgængelig, men begge telefoner findes også i en variant med 64 GB intern hukommelse.

I begge telefoner er der plads til udvidelse af hukommelsen via MicroSD-kort på op til 200 GB. I modellerne, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, fra 2015, var der ikke plads til hukommelseskort, så mange Samsung-fans vil nok betegne dette som et fremskridt.

Galaxy S7 har en 5,1 tommer skærmen mens S7 Edge har 5,5 tommer skærm. Begge telefoner er født med Android 6.0.1 Marshmallow med Samsungs egen brugerflade oven på.

Alt du skal vide om Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Vi har prøvet Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Begge telefoner har Always On-skærm hvor du kan se notifikationer og uret, uden at tænde hele skærmen. Samsung lover at deres egen powersave-teknik ikke vil tømme batteriet, når man bruger denne funktion.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram