Microsoft Lumia 650 – her er den

Microsofts hidtil tyndeste smartphone er Lumia 650. Den måler kun 6.9 millimeter. Mobilen er født med Windows 10 Mobile, og en venlig prissætning.

Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Siden januar har vi skrevet om Microsoft Lumia 650 på rygteplan, og nu er den så officielt en realitet. Microsoft beskriver selv Lumia 650 som et ”stilsikkert medlem i Lumia-familien”.

Telefonen vejer 122 gram og er Microsofts hidtil tyndeste smartphone med en tykkelse på 6,9 millimeter. Alligevel er der blevet plads til en fornuftig indmad.

Hvis ikke du er tilfreds med telefonens udtryk kan bagcoveret udskiftes af brugeren selv, oplyser Microsoft. Også batteriet kan tages ud og udskiftes, uden det kræver et værkstedsbesøg.

Lumia 650 kommer med et 8 megapixels kamera på bagsiden (med autofokus) og 5 megapixels, med vidvinkel, på fronten til selfies. Der er 16 GB indbygget hukommelse, som kan udvides med yderligere 200 GB, hvis du har et MicroSD-kort.

- Lumia 950 XL test – en topmodel der skuffer

Microsoft Lumia 650 beskrives som en mellemklasse smartphone, hvilket også afspejler sig i prisen på 1.699 kroner (vejledende). Men selvom mobilen er forholdsvis billig kommer den alligevel med den nyeste udgave af Microsofts mobilsystem, Windows 10 Mobile, der også i pakken tilbyder Office-programmerne som Word, Excel og Outlook på telefonen.

I marts vil Lumia 650 være tilgængelig i de danske butikker, og hvis du venter til maj bliver det også muligt, at købe Lumia 650 en udgave med dual-SIM.

Microsofts nye telefon kommer i handlen hos blandt andet TDC, Telia, Telenor, 3 og Elgiganten.

- Er det slut for Windows Phone?

Hovedspecifikationer for Lumia 650

 • 5” AMOLED skærm (1280 x 720 px)
 • CPU: Snapdragon 212 quad-core 1,3 GHz
 • 1 GB RAM
 • 16 GB intern hukommelse
 • Plads til MicroSD-kort på op til 200 GB
 • 8 megapixels kamera (f/2.2, autofokus)
 • Frontkamera: 5 megapixels (f/2.2)
 • 4G LTE
 • 2000 mAh batteri
 • Mål: 142 x 70.9 x 6.9 mm
 • Vægt 122 gram
 • System: Windows 10 Mobile

Fotos af Lumia 650

Web-TV: Se testen af Lumia 950

Mere til historien

Rygtet om Lumia 650 skød på en lancering den 15. februar 2016. Her må vi sige, at rygtebørsen ramte spot on, da Microsoft netop i dag (15/2-16) har udsendt pressemeddelelsen.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram