Sony Xperia X-serien – pris og tilgængelighed

1

MWC: Sony Xperia X-familien er nu officiel. Sony er på vej med tre nye smartphone-modeller, der alle kommer til Danmark. Se her pris og tilgængelighed på Xperia XA, X, X Performance.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony har Xperia Z-familien, der virkelig har høstet gode anmeldelser, og generelt er et vellidte produkter. Nu er Sony klar med en ny familie, der hedder Xperia X.

Xperia X-familien inkluderer, indtil videre i hvert fald, tre modeller, som lyder navnene Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance. Hele den nye Xperia X-serie er for Sony et startskud på deres visioner omkring fremtidens kommunikation. Kameraet og batteriet er i fokus, ligesom også designet er blevet ændret i forhold til Xperia Z-serien.

Sony klar med helt ny Xperia-serie

– ”Med Xperia X-serien skriver vi et nyt kapitel i vores succesfulde Xperia-saga. De tre nye telefoner i X-serien strækker sig fra smart design i mellemklassen til de bedste specifikationer i premium-segmentet, så de tilbyder noget til alle. Fælles for modellerne er blandt andet kameraer i verdensklasse samt et nyt design, hvor telefonerne ligger endnu bedre i hånden. Det nye design og de iøjnefaldende farver, tror vi, tiltaler endnu flere mennesker end tidligere,” udtaler Morten Johansen, der er marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance kommer i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold – og der findes forskellige covers til i matchende farver, der kan tilkøbes som tilbehør.

Alle tre modeller lanceres på det danske marked og præcis, som tilfældet har været med Xperia Z-serien, så kommer modellerne med korte intervaller. Første model, som lander i handlen i Danmark, er Xperia X der lanceres i maj/juni og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement.

Xperia XA er den billigste af modellerne og får en forventet pris på omkring 2.500 kroner når den lander i de danske butikker i juni.

Topmodellen i Xperia X-familien er Xperia X Performance. Den kommer ifølge Sony Mobile Danmark ved månedsskiftet juni/juli og får en vejledende pris på omkring 5.500 kroner uden abonnement.

De endelige priser oplyses ved lanceringen, lyder det fra Sony.

Mere til historien

Det forlyder desuden, at Android 6.0 Marshmallow er på vej til Sony Xperia Z5-familien, dette er dog endnu ikke bekræftet af Sony Mobile Danmark.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer