Sony Xperia X-serien – pris og tilgængelighed

MWC: Sony Xperia X-familien er nu officiel. Sony er på vej med tre nye smartphone-modeller, der alle kommer til Danmark. Se her pris og tilgængelighed på Xperia XA, X, X Performance.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony har Xperia Z-familien, der virkelig har høstet gode anmeldelser, og generelt er et vellidte produkter. Nu er Sony klar med en ny familie, der hedder Xperia X.

Xperia X-familien inkluderer, indtil videre i hvert fald, tre modeller, som lyder navnene Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance. Hele den nye Xperia X-serie er for Sony et startskud på deres visioner omkring fremtidens kommunikation. Kameraet og batteriet er i fokus, ligesom også designet er blevet ændret i forhold til Xperia Z-serien.

Sony klar med helt ny Xperia-serie

– ”Med Xperia X-serien skriver vi et nyt kapitel i vores succesfulde Xperia-saga. De tre nye telefoner i X-serien strækker sig fra smart design i mellemklassen til de bedste specifikationer i premium-segmentet, så de tilbyder noget til alle. Fælles for modellerne er blandt andet kameraer i verdensklasse samt et nyt design, hvor telefonerne ligger endnu bedre i hånden. Det nye design og de iøjnefaldende farver, tror vi, tiltaler endnu flere mennesker end tidligere,” udtaler Morten Johansen, der er marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance kommer i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold – og der findes forskellige covers til i matchende farver, der kan tilkøbes som tilbehør.

Alle tre modeller lanceres på det danske marked og præcis, som tilfældet har været med Xperia Z-serien, så kommer modellerne med korte intervaller. Første model, som lander i handlen i Danmark, er Xperia X der lanceres i maj/juni og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement.

Xperia XA er den billigste af modellerne og får en forventet pris på omkring 2.500 kroner når den lander i de danske butikker i juni.

Topmodellen i Xperia X-familien er Xperia X Performance. Den kommer ifølge Sony Mobile Danmark ved månedsskiftet juni/juli og får en vejledende pris på omkring 5.500 kroner uden abonnement.

De endelige priser oplyses ved lanceringen, lyder det fra Sony.

Mere til historien

Det forlyder desuden, at Android 6.0 Marshmallow er på vej til Sony Xperia Z5-familien, dette er dog endnu ikke bekræftet af Sony Mobile Danmark.

Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram