LG G5 vinder ”Best In Show”-pris til MWC

MWC: LG’s nye topmodel G5 har modtaget den særlige ”Best In Show”-pris på Mobile World Congress ved den årlige prisuddeling.

Priserne ved Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Priserne ved Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Den nye G5 smartphone fra LG vækker begejstring ikke kun hos mobilkøberne og anmelderne, men i mobilbranchen generelt. Derfor er det måske også overraskende for mange, at den ikke kommer i sortiment hos TDC.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

Og den har nu netop skaffet LG den anerkendte pris ”Best In Show” award til Mobile World Congress officielle prisuddeling Global Mobile Awards 2016.

Juryen bag denne pris er et hold bestående af ni ledende analytikere i mobilbranchen.

Sidste år var det konkurrenten Samsung, som kunne tage den prestigefyldte pris med sig hjem for Galaxy S6 Edge og året forinden var det også Samsung, der løb med sejren for Gear Fit.

Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Samsung blev dog heller ikke snydt for, at få nogle priser med hjem i år. De løb nemlig med sejren i ”Best Smartphone 2016” for Galaxy S6, hvilket de også gjorde her på MereMobil.dk, hvor det var læserne der stemte, samt prisen ”Best Consumer Connected Electronic Device” for Gear S2.

TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

Også kinesiske Xiaomi vandt en pris for ”Best Low Cost Smartphone” med deres Redmi 2. Microsoft snuppede titlen for ”Best Mobile Tablet” for Microsoft Surface Pro 4.

Du kan se alle vinderne i de forskellige kategorier her.

Og LG G5 lander i de danske butikker i april måned, hvor du altså kan se nærmere på den prisvindende topmodel i en telebutik.

 – LG G5 – klar til salg i april

Mere til historien

Er du enig med analytikerne eller hvilken af de nye smartphones, mener du har fortjent prisen?

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram