LG G5 vinder ”Best In Show”-pris til MWC

3

MWC: LG’s nye topmodel G5 har modtaget den særlige ”Best In Show”-pris på Mobile World Congress ved den årlige prisuddeling.

Priserne ved Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)
Priserne ved Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Den nye G5 smartphone fra LG vækker begejstring ikke kun hos mobilkøberne og anmelderne, men i mobilbranchen generelt. Derfor er det måske også overraskende for mange, at den ikke kommer i sortiment hos TDC.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

Og den har nu netop skaffet LG den anerkendte pris ”Best In Show” award til Mobile World Congress officielle prisuddeling Global Mobile Awards 2016.

Juryen bag denne pris er et hold bestående af ni ledende analytikere i mobilbranchen.

Sidste år var det konkurrenten Samsung, som kunne tage den prestigefyldte pris med sig hjem for Galaxy S6 Edge og året forinden var det også Samsung, der løb med sejren for Gear Fit.

Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)
Global Mobile Awards 2016 (Foto: MWC)

Samsung blev dog heller ikke snydt for, at få nogle priser med hjem i år. De løb nemlig med sejren i ”Best Smartphone 2016” for Galaxy S6, hvilket de også gjorde her på MereMobil.dk, hvor det var læserne der stemte, samt prisen ”Best Consumer Connected Electronic Device” for Gear S2.

TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

Også kinesiske Xiaomi vandt en pris for ”Best Low Cost Smartphone” med deres Redmi 2. Microsoft snuppede titlen for ”Best Mobile Tablet” for Microsoft Surface Pro 4.

Du kan se alle vinderne i de forskellige kategorier her.

Og LG G5 lander i de danske butikker i april måned, hvor du altså kan se nærmere på den prisvindende topmodel i en telebutik.

 – LG G5 – klar til salg i april

Mere til historien

Er du enig med analytikerne eller hvilken af de nye smartphones, mener du har fortjent prisen?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer