HP Elite X3 kommer til Danmark

MWC: HP har til Mobile World Congress præsenteret deres nye Windows 10 Mobile smartphone, der er en kraftfuld mobil og den kommer til Danmark. Se her hvornår.

HP Elite X3 (Foto: HP)

HP Elite X3 (Foto: HP)

Rygterne havde været mange – og i går blev den officiel – den nye Windows-telefon fra HP, som har navnet HP Elite X3.

Den nye smartphone fra HP har mange ligheder med Microsofts Lumia 950 og Lumia 950 XL, der også er Windows 10 Mobile-telefoner, men lighederne ophører ikke her. For begge telefoner, altså Lumia 950 og HP Elite X3, kan også begge gøres til en ”bærbar” computer.

HP Elite X3 er nu officiel

Det bliver også spændende, at se hvordan HP’s telefon klarer sig i en test. Forventningerne til Microsofts Lumia 950 XL var høje, men desværre skuffede telefonen i testen på MereMobil.dk, selvom John G. ellers har en særlig kærlighed til Windows 10 Mobile.

TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt

Specifikationerne på HP Elite X3 et hak bedre end Lumia 950 XL. Den kommer også med en lidt større skærm. Derfor er der også håb for, at den eksempelvis klarer sig bedre i testen når det kommer til ”at erstattet PC’en”.

Processoren er den nyeste Qualcomm Snapdragon 820, samt der er 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Så der er noget mere power i HP’s bud på en Windows 10 Mobile telefon end tilfældet var med Microsofts.

Telefonen kommer til Danmark i juni måned, men det er endnu uvist, hvad prisen bliver. Dette ventes offentliggjort i maj, oplyser HP Danmark til MereMobil.dk.

Mere til historien

HP er primært kendt for deres PC’er og Chromebooks, men HP Elite X3 er ikke den første smartphone fra producenten. Tidligere i år lancerede de også en ny Chromebook, der særligt henvender sig til studerende.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
HP lancerer nyt gaming brand

HP har lanceret et nyt gaming brand og er klar med nye computere og skærm til gamerne.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram