HP Elite X3 kommer til Danmark

0

MWC: HP har til Mobile World Congress præsenteret deres nye Windows 10 Mobile smartphone, der er en kraftfuld mobil og den kommer til Danmark. Se her hvornår.

HP Elite X3 (Foto: HP)
HP Elite X3 (Foto: HP)

Rygterne havde været mange – og i går blev den officiel – den nye Windows-telefon fra HP, som har navnet HP Elite X3.

Den nye smartphone fra HP har mange ligheder med Microsofts Lumia 950 og Lumia 950 XL, der også er Windows 10 Mobile-telefoner, men lighederne ophører ikke her. For begge telefoner, altså Lumia 950 og HP Elite X3, kan også begge gøres til en ”bærbar” computer.

HP Elite X3 er nu officiel

Det bliver også spændende, at se hvordan HP’s telefon klarer sig i en test. Forventningerne til Microsofts Lumia 950 XL var høje, men desværre skuffede telefonen i testen på MereMobil.dk, selvom John G. ellers har en særlig kærlighed til Windows 10 Mobile.

TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt

Specifikationerne på HP Elite X3 et hak bedre end Lumia 950 XL. Den kommer også med en lidt større skærm. Derfor er der også håb for, at den eksempelvis klarer sig bedre i testen når det kommer til ”at erstattet PC’en”.

Processoren er den nyeste Qualcomm Snapdragon 820, samt der er 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Så der er noget mere power i HP’s bud på en Windows 10 Mobile telefon end tilfældet var med Microsofts.

Telefonen kommer til Danmark i juni måned, men det er endnu uvist, hvad prisen bliver. Dette ventes offentliggjort i maj, oplyser HP Danmark til MereMobil.dk.

Mere til historien

HP er primært kendt for deres PC’er og Chromebooks, men HP Elite X3 er ikke den første smartphone fra producenten. Tidligere i år lancerede de også en ny Chromebook, der særligt henvender sig til studerende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer