Huawei Mate 8 – mød den nye topmodel her

CES: Huawei, har netop lanceret deres nye flagskibstelefon Mate 8 på et pressemøde forud for CES-messen. Læs om den nye topmodel her.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

CES-messen åbner først for offentligheden i morgen (6/1 2016), men allerede i dag har Huawei præsenteret en ny topmodel. Offentliggørelsen af den nye telefon er ikke overraskende, da telefonen blev lanceret i slutningen af november på Huaweis hjemmemarked Kina, samt med forventningen om en lancering world wide til CES-messen.

Vi ser her nærmere på Huawei Mate 8.

Skærmen på Mate 8 er på 6 tommer, og telefonen har en screen-to-body ratio på 83 procent, så trods den store skærm har Huawei forsøgt at give telefonen et elegant og stilrent design.

-”Selvom skærmen er på hele seks tommer, har vi lagt et stort stykke arbejde i at bevare følelsen af et lækkert og elegant device, som giver en behagelig og effektiv brugeroplevelse,” siger Thor Gøtz, direktør for Huawei Danmark Consumer BG.

Huawei Mate 8 er udviklet for, ifølge Huawei selv, at imødekomme de krav, som stilles i et modern arbejdsliv.

Mere om priserne på Huawei Mate 8

-”Med Mate 8 har vi skabt en smartphone, der er fantastisk hurtig og har en – for moderne smartphones – rigtig lang batterilevetid og en tilsvarende kort genopladningstid. Det sidste ved vi er en ekstrem vigtig egenskab, når det handler om at skabe øget produktivitet i hverdagen,” siger Thor Gøtz.

Mate 8 er den første smartphone med Huaweis egen udviklede Kirin 950 chipset, der giver god performance og er energieffektiv – den har 4 x A72 2.3 GHz processorer og 4 x A53 1.8 processorer. Og samlet set giver det 100 procent højere ydeevne for processorerne end forgængeren, Kirin 925. Foruden dette så er også grafikprocessoren (GPU’en) 125 procent bedre og den er 70 procent mere energieffektiv.

 – Huawei’s kommende processor er et bæst

Stort batteri og hurtigoplader

En så stor smartphone, som Mate 8, kræver også et godt batteri og at telefonen kan lade hurtigt. Og det mener Huawei også, at imødekomme. Batteriet i Mate 8 er på 4.000 mAh og ved normalt brug estimerer Huawei, at der er til mere end to døgn.

 – Huawei oplader et batteri til 48 % på fem minutter

Derudover kan Mate 8 også lades op med en hurtigopladende teknologi, som på 30 minutters ladning giver op til et døgns brug.

Udgaven af Huawei Mate 8 der kommer til Danmark har ikke Force Touch teknologi i skærmen. Det har derimod den Mate 8 der sælges i Asien.

Specifikationer for Huawei Mate 8

– Størrelse: 157,1 x 80,6 x 7.9mm
– Vægt: 185 gram
– Farver: Moonlight Silver; Space Gray
– Skærm: 6″ (1920 x 1080 px) 368 PPI
– CPU: Kirin 950 (64-bit,16nm FinFET+), Octa-core (4 x 2.3 GHz A72+ 4 x 1.8 GHz A53) + i5 co-processor.
– Styresystem: Android Marshmallow 6.0
– 3 GB RAM
– Intern hukommelse 32 GB
– Kamera: 16 megapixels (Sony IMX 298) med optisk billedstabilisering
– Frontkamera: 8 megapixels
– Batteri: 4.000 mAh
– Fingeraftryksscanner
– NFC

Andre nye features

Mate 8 kommer også med “Super Hands-Free 3.0”-teknologien, der gør det muligt for brugeren at tale håndfrit i mange omgivelser, hvad enten man er i bilen, et konferencelokale eller til fest eller lignende.

Du kan være helt op til tre meter fra enheden og stadigvæk have tydelige samtaler. Mate 8 har 120 graders opfangning af lyd, samt en meget effektiv støjreducering, hvilket gør man kan opleve en høj kvalitet af telefonmøder – uanset sted, lyder det fra Huawei.

Mate 8 er også forsynet med en nyudviklet billedsensor, og det helt nye 16 megapixels IMX 298 kamera fra Sony, som giver hurtig fokusering og ret præcis farvelægning. Så der er ingen undskyldninger, hvis du ikke får klare og skarpe billeder med Mate 8.

Da Mate 8 blev lanceret på det kinesiske marked i slutningen af november skrev GSMArena.com. Enheden kom i tre varianter, hvoraf den ene havde 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, mens den anden havde 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt den store model med 4 GB RAM og 128 GB hukommelse – og det er altså umiddelbart den “lille” model med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, som kommer på det danske marked.

Den nye topmodel fra Huawei ventes i handlen herhjemme i slutningen af første kvartal i år.

Billeder af Huawei Mate 8

Mere til historien

Rygterne florerer også om en anden interessant telefon fra Huawei – nemlig Huawei P9. Huawei har ikke kommenteret på denne, så indtil videre er det kun på rygtebørsen, at denne telefon omtales.

Læs også:
– Nyt lækket billed viser Huawei Mate 8

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram