Nyt lækket billede viser Huawei Mate 8

0

Et nyt lækket billede viser angiveligt en ny smartphone fra Huawei, og skal vi tro rygterne, er de på vej med Huawei Mate 8.

Lækket billede viser Huawei Mate 8 (Foto: @OnLeaks)
Lækket billede viser Huawei Mate 8 (Foto: @OnLeaks)

Huawei har for alvor forbedret designet på deres premium smartphones, og dette ses blandt andet på den netop lancerede Nexus 6P, der er lavet i samarbejde med Google.

 – Test: Nexus 6P test – en absolut fremragende smartphone

Men også de seneste af Huawei’s ”egne” telefoner har nydt godt af det forbedrede design, og lækkede billeder viser det første billede af Huawei Mate 8. Det skriver Pocketnow.com.

Det nye lækkede billede afslører Huawei Mate 8, som umiddelbart har en fingeraftrykslæser a la den fra Google Nexus 6P, samt en microUSB-port og stereohøjtaler i bunden.

 – Huawei Mate 8 specifikationer tyder på meget powerfuld phablet

Rygterne lyder, at Huawei Mate 8 kommer med en 6 tommer 1080p skærm, octa-core Kirin 950 processor, 16 megapixels kamera og meget mere.

Skal man tro rygterne vil produktet blive annonceret torsdag den 26. november 2015. Det er dog endnu uvist om Huawei Mate 8 bliver tilgængelig på vores marked.

Web-TV: Kan jeg bøje Nexus 6P?

Mere til historien

Huawei er klar med Android 6.0 Marshmallow opdateringen til flere af deres enheder. Du kan læse nærmere her, hvilke Huawei-telefoner, der får Android 6.0 Marshmallow opdateringen.

Læs også:
Honor-serie opdateres til Marshmallow i februar

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer