Honor-serie opdateres til Marshmallow i februar

Huawei vil opdatere flere Honor-modeller til Android 6.0 Marshmallow. Det sker i februar 2016.

Huawei er blandt de mange producenter, der allerede har engageret sig til at levere Android 6.0 Marshmallow til flere nøgle-produkter de kommende måneder.

Huawei Android 6.0 Marshmallow

Huawei Android 6.0 Marshmallow

Nu har Huawei udspecificeret hvornår de første enheder kan forvente at få smagen af Googles nyeste software. Ifølge Huawei i Indien, bliver Honor-serien opdateret, startende februar 2016. Det skriver selskabet på Twitter.

– Web-TV: Huawei Watch – de første indtryk

Ifølge billedet der følger med opslaget på det sociale medie kan det forventes, at Honor 7, der i vores test fik rosende ord med sig, bliver blandt de første til at modtage opdateringen.

Hvorvidt Huawei vil skrue ned for deres tilpasninger med den store opdatering, eller om de fortsætter med deres iOS-lignende brugerflade, hvor Android knapt kan skinne igennem, er endnu uvist.

Til gengæld bliver det drønspændende at se hvordan Huawei får implementeret Android ”Doze”, en ny funktion i Android 6.0, der mindsker strømforbruget betragteligt, når telefonen ikke er i brug – et område Huawei i forvejen er stærkt kørende på.

Sony, LG, Samsung, Motorola og HTC har ligeledes tilsluttet sig løftet om at opdatere en række af deres produkter til Android 6.0. Her bliver ligeledes interessant at se, hvordan de får flettet Marshmallow ind i deres brugerflader – her er Motorola de eneste der fortsat går den ”rene” Android vej, og endda skærer endnu mere ned på ”bloatware”.

Ud over Honor 7, oplyses det også at Honor 6, Honor 6 Plus, Honor 4C samt Honor 4X vil blive opdateret til Android 6.0 Marshmallow, forventeligt efter Honor 7 har fået sin.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Huawei Danmark melder noget ud omkring opdateringerne på vores marked.

Det første kig på Nexus 6P fra Huawei

Mere til historien

Huawei er ifølge de seneste analyser den største producent på hjemmemarkedet i Kina. Dette skyldes blandt andet en enorm vækst på hele 81 procent, modsat samme periode sidste år. Huawei har da også leveret flere spændende nyheder i år, blandt andet P8, P8 Lite og Mate S.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram