Honor-serie opdateres til Marshmallow i februar

0

Huawei vil opdatere flere Honor-modeller til Android 6.0 Marshmallow. Det sker i februar 2016.

Huawei er blandt de mange producenter, der allerede har engageret sig til at levere Android 6.0 Marshmallow til flere nøgle-produkter de kommende måneder.

Huawei Android 6.0 Marshmallow
Huawei Android 6.0 Marshmallow

Nu har Huawei udspecificeret hvornår de første enheder kan forvente at få smagen af Googles nyeste software. Ifølge Huawei i Indien, bliver Honor-serien opdateret, startende februar 2016. Det skriver selskabet på Twitter.

– Web-TV: Huawei Watch – de første indtryk

Ifølge billedet der følger med opslaget på det sociale medie kan det forventes, at Honor 7, der i vores test fik rosende ord med sig, bliver blandt de første til at modtage opdateringen.

Hvorvidt Huawei vil skrue ned for deres tilpasninger med den store opdatering, eller om de fortsætter med deres iOS-lignende brugerflade, hvor Android knapt kan skinne igennem, er endnu uvist.

Til gengæld bliver det drønspændende at se hvordan Huawei får implementeret Android ”Doze”, en ny funktion i Android 6.0, der mindsker strømforbruget betragteligt, når telefonen ikke er i brug – et område Huawei i forvejen er stærkt kørende på.

Sony, LG, Samsung, Motorola og HTC har ligeledes tilsluttet sig løftet om at opdatere en række af deres produkter til Android 6.0. Her bliver ligeledes interessant at se, hvordan de får flettet Marshmallow ind i deres brugerflader – her er Motorola de eneste der fortsat går den ”rene” Android vej, og endda skærer endnu mere ned på ”bloatware”.

Ud over Honor 7, oplyses det også at Honor 6, Honor 6 Plus, Honor 4C samt Honor 4X vil blive opdateret til Android 6.0 Marshmallow, forventeligt efter Honor 7 har fået sin.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Huawei Danmark melder noget ud omkring opdateringerne på vores marked.

Det første kig på Nexus 6P fra Huawei

Mere til historien

Huawei er ifølge de seneste analyser den største producent på hjemmemarkedet i Kina. Dette skyldes blandt andet en enorm vækst på hele 81 procent, modsat samme periode sidste år. Huawei har da også leveret flere spændende nyheder i år, blandt andet P8, P8 Lite og Mate S.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer