Analysefirma: Huawei er markedsleder i Kina

0

Tal fra analysefirmaet Canalys viser, at Huawei nu er den bedst sælgende smartphoneproducent på det kinesiske marked.

Huawei CEO Richard Yu
Huawei CEO Richard Yu

Ifølge tal for det seneste tredje kvartal fra analysefirmaet Canalys, så er Huawei nu den bedst sælgende smartphoneproducent på det kinesiske marked, hvor de netop har overhalet den populære producent Xiaomi. Det skriver Techcrunch.com.

Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Det er første gang, at Huawei er den mest solgte smartphone-producent i Kina, hvilket skyldes en enorm vækst på 81 procent, hvis der sammenlignes med samme periode sidste år. Det skriver Afterdawn.com.

Det skal også lige nævnes, at der ikke er nogle officielle salgstal, som er klar for tredje kvartal endnu. Derfor er er det endnu ikke bekræftet, at Huawei er den bedst sælgende smartphoneproducent i Kina. Så det er også uvist, hvordan Samsung og Apple klarer sig på det kinesiske marked, og derfor kan det være tallene fra Canalys ikke helt holder stik.

Til trods for en masse negativ omtale af Huawei i forbindelse med anklager af spionage, så har Huawei haft et særdeles interessant år også uden for hjemmemarkedet, og der er for alvor kommet gang i salget af deres forskellige enheder. Nye produkter fra Huawei tæller bland andet deres bud på et smartwatch Huawei Watch, Huawei Mate S og senest nu også Google Nexus 6P.

 – Nexus 6P fra Huawei er officiel

Det bliver derfor også utrolig spændende at se, hvordan Huawei vil klare sig i 2016 i vores markedsområde, såvel som verdensmarkedet.

Web-TV: Huaweis 2015-lineup fra MWC

Mere til historien

Xiaomi er et relativt nyt selskab, men har altså taget det kinesiske marked med storm, hvilket grundet størrelsen på det kinesiske marked også har betydet, at de er blandt de fire største smartphoneproducenter på verdensplan. Xiaomi har ikke gjort sig særlig bemærket i andre dele af verden, dog har de for kort tid siden udvidet deres marked til også at dække Latinamerika.

Læs også:
Hvem er du mest bange for? USA, Kina eller dig selv?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer