Officielt: Her er Huawei Watch

1

Huawei har løftet sløret for deres første ”rigtige” smartwatch – koldvalset stål, høj opløsning og eksklusivt look.

Huawei har i dag taget det officielle skridt ind på smartwatch-markedet, med præsentationen af Huawei Watch, er det kinesiske selskab gået i direkte kamp med Motorola Moto 360 og LG G Watch R!

Huawei Watch
Huawei Watch

Det er under dettes års helt store mobil-konference, Mobile World Congress, at Huawei har løftet sløret, for det der meget vel kan blive et regulært smartwatch-hit blandt Android brugerne. Med nøgleord som koldvalset stål, high-end specifikationer og traditionelt men eksklusivt design, er der lagt gløder i ovnen til et brandvarmt smartwatch-hit i 2015.

– WEB-TV: Huawei TalkBand B1 – det første kig

Huawei Watch kommer i et rundt design, og skiller sig fra sine konkurrenter ud, med en 1,4 tommer AMOLED skærm på hele 400 x 400 pixels opløsning, det giver uret markedets højeste pixeltæthed for et rundt smartwatch, på hele 286 pixel per tomme (PPI). Og med en kontrast på 10.000:1 er der ikke fare for, at uret kommet til at mangle fremtoning.

Uret kommer med samme hardware specifikationer, som det er set på langt de fleste Android Wear enheder indtil videre. En Qualcomm 1,2 GHz processor, 4GB intern hukommelse, 512MB RAM, Bluetooth 4.1 og en pulssensor på bagsiden af uret.

– TEST: LG G Watch R test – det runde (u)smartwatch

Ud over at skille sig ud på skærm-området, så er Huawei Watch også unik på sensor området, hvor en kun 6-akset gyrosensor ifølge Huawei er nok til at lade uret kunne definere, hvor vidt du går, cykler, løber eller dyrker anden form for aktivitet. Når uret skal bruges til at optage ens træning, bliver også et barometer sammen med pulssensoren og gyrosensoren, brugt til at overvåge din puls, forbrænding, distance, skridt og andre former for faktuelle data, der kan bruges til at analysere sin træning.

Selve uret er udformet i ridsefast koldvalset stål, hvilket skulle køre det hele 40 procent stærkere end traditionel stål. Det runde design er set før, men hvorimod både Motorola og LG har en knap ud for ”klokken 3 positionen”, har Huawei valgt at placere deres ud for ”klokken 2 positionen”. Enheden er sammensat er mere end 130 komponenter, og kommer i tre stilfulde farver, guld, sølv og sort. Dertil hører et bredt udvalg af udskiftelige urremme i forskellige materialer og prisklasser.

Galleri med Huawei Watch:

Uret vil være udstyret med nyeste version af Android Wear, forud installeret er hele 40 unikke urskiver, der let kan udskiftes med et kæmpe udvalg fra Google Play butikken.

Mere til historien

Huawei Watch kommer på markedet i mere end 20 lande på verdensplan, heriblandt er Danmark. Det er endnu usikkert, hvornår vi kan forvente uret på markedet, samt til hvilken pris.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer